• Головна
  • У Львові поліцейські викрили "салон", де надавали секс-послуги
18:01, 9 липня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові поліцейські викрили "салон", де надавали секс-послуги

Фото: пресслужби поліції Львівщини

Фото: пресслужби поліції Львівщини

9 липня у Львові правоохоронці викрили роботу "салону", де надавали клієнтам сексуальні послуги. Поліцейські встановили особи адміністраторки та трьох працівниць. 

Про це повідомили у пресслужбі поліції Львівщини. Група зловмисників організувала роботу так званого "салону еротичного масажу". Там надавали клієнтам платні сексуальні послуги. Зловмисники також залучали дівчат, які опинилися у скрутних життєвих ситуаціях, до зайняття проституцією. Вартість "послуг" стартувала від 650 гривень. 

Поліцейським вдалося встановити особу адміністраторки. Нею виявилася 29-річна жінки. При цьому, ще трьох дівчат – двох 20-річних та одну 24-річну, які надавали послуги клієнтам. Вони всі є мешканками Львівщини.

Поліцейські провели санкціонований обшук у приміщенні салону. Вирішують питання щодо повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення особам, причетним до його діяльності. 

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за статтею 303 Кримінального кодексу України, що передбачає кримінальну відповідальність за сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Читайте також: В аеропорту "Львів" затримали чоловіка, якого розшукував Інтерпол: подробиці

За даними пресслужби поліції Львівщини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #кримінал #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...