• Головна
  • Львівське комунальне АТП-1 замовило маски дорожче від інших: закуповували у приватної компанії
21:14, 9 липня 2020 р.
2
Надійне джерело

Львівське комунальне АТП-1 замовило маски дорожче від інших: закуповували у приватної компанії

Фото - з відкритого доступу (ілюстративне)

Фото - з відкритого доступу (ілюстративне)

Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1 підписало договір про закупівлю медичних матеріалів на суму 46 тис. грн. В порівнянні з іншими комунальними установами АТП-1 замовило дорожчі маски.

Про це повідомили "Наші Гроші. Львів" з посиланням на портал публічних закупівель Prozorro.

Відтак автотранспортне підприємство №1 замовило маски у приватного підприємця Романишина Руслана, ціна яких складає 7,7 грн за одну штуку. Така вартість захисних масок значно вища за аналогічні закупівлі у Львівській області.

До прикладу, Львівський національний медичний університет ці маски замовив по 5,7 грн за одиницю, комунальне підприємство «Львівводоканал» замовило по 4,5 грн за одну штуку, а найдешевший контракт підписало товариство «Львівгаз». Вони замовили аналогічні засоби індивідуального захисту по 4 грн за маску.

Довідково. Руслан Романишин підписав 46 контрактів на майже 1 млн грн, зокрема з початку квітня отримав 13 замовлень від автотранспортного підприємства №1 на 333 тис. грн. Ще повідомляли, що Романишин продавав маски для АТП-1 за завищеною ціною. У червні їх вартість від цього постачальника була 9,8 грн/шт, у той час коли інші установи купували по 5-6,5 грн за штуку.

Нагадаємо, що 8 липня під час традиційного онлайн-брифінгу міністр охорони здоров’я Максим Степанов розповів, що відомо про закупівлю Україною препарату “Ремдесивір”. Цей лікарський засіб призначений для лікування COVID-19.

Читайте також: Як правильно утилізувати використані медичні маски та рукавички вдома, - РОЗ'ЯСНЕННЯ

Матеріал підготовлено на основі матеріалу з сайту "Наші Гроші. Львів"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#коронавірус #маски #АТП-1 #комунальні підприємства #закупівля масок #дорожчі маски
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Усі матеріали, що стосуються поширення коронавірусу у Львові, Україні та світі, останні новини від державної влади та міста, корисна інформація для українців, поради від лікарів, актуальна інформація про роботу закладів громадського харчування, торгових центрів тощо.

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
садове рішало
10 липня 2020 р., 09:46
Звісно як би то на своєму місті і не нанажитись? Все до чого прикладає руку цей містер доля йде на дерибан!!! Ще такий самий петро був! А садовий не захотів під нього лягати бо сам хоче добре красти!
садовий
10 липня 2020 р., 09:46
Чмо
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...