• Головна
  • На Львівщині від COVID-19 за тиждень померло 11 людей: подробиці
20:08, 3 липня 2020 р.
Надійне джерело

На Львівщині від COVID-19 за тиждень померло 11 людей: подробиці

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

У Львівській області за тиждень зафіксували 11 нових випадків смертей хворих на COVID-19. Їх вік варіюється від 52 років до 81. 

За даними пресслужби Львівської ОДА, від коронавірусу померли: 

  • 58-річний чоловік, який перебував на лікуванні у Сокальській ЦРЛ. Результати тесту, що підтвердив наявність коронавірусу отримав ще 22 червня а помер 30 червня.
  • 68-річна жінка. Вона померла 27 червня. Перебувала на лікуванні у Стрийській центральній міській лікарні. Результати тесту, що підтвердив наявність коронавірусу отримала 23 червня.
  • 63-річний чоловік помер 20 червня. Перебував на лікуванні у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги м.Львова. Результати тесту, що підтвердив наявність коронавірусу отримав 17 червня.
  • 52-річна жінка померла 19 червня. Перебувала на лікуванні у Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова. Результати тесту, що підтвердив наявність коронавірусу отримала 19 червня.
  • 60-річний чоловік помер 1 липня. Перебував на лікуванні у Стрийській центральній міській лікарні. Результати тесту, що підтвердив наявність коронавірусу отримав 25 червня.
  • 59-річний чоловік помер 30 червня. Перебував на лікуванні у Львівському обласному госпіталі ветеранів війни та репресованих імені Ю. Липи. Результати тесту, що підтвердив наявність коронавірусу отримав 24 червня.
  • 54-річна жінка померла 5 червня. Перебувала на лікуванні у КНП ЯРР ЛО "Новояворівська РЛ ім.Ю.Липи". Результати тесту , що підтвердив наявність коронавірусу отримала 14 червня.
  • 81-річний чоловік помер 15 червня. Перебував на лікуванні у Кам’янка-Бузькій ЦРЛ. Результати тесту , що підтвердив наявність коронавірусу отримав 15 червня.
  • 69-річний чоловік помер 13 червня. Перебував на лікуванні у Сокальській ЦРЛ. Результати тесту , що підтвердив наявність коронавірусу отримав 27 червня.
  • 64-річний чоловік помер 1 липня. Перебував на лікуванні у Сокальській ЦРЛ. Результати тесту , що підтвердив наявність коронавірусу отримав 29 червня.
  • 66-річний чоловік помер 1 липня. Перебував на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні. Результати тесту , що підтвердив наявність коронавірусу отримав 9 червня.

Голова Львівської ОДА Максим Козицький на своїй сторінці у Facebook пояснив таку кількість смертей від коронавірусу в області.  

"Хотів би уточнити, що така кількість смертей – це показник більш, ніж за тиждень, троє з цього числа – померли 1 липня. В області – один із найвищих відсотків охоплення тестуванням - 109,7%. Лише за попередню добу здійснили 1053 дослідження. Водночас, одужало від COVID-19 - 873 особи", - написав він.

Нагадаємо, що станом на ранок 3 липня у Львівській області підтверджених 5882 випадків інфікування коронавірусом. З них - 157 людей померли та 873 пацієнти одужали.

Читайте також: У Львові фінансово підтримають медпрацівників, які захворіли на COVID-19

Матеріал підготовлено на основі повідомлення з сайту ЛОДА

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#коронавірус #Україна #нові випадки #летальні випадки #смерть
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...