• Головна
  • У Львові затвердили проєкт капремонту Личаківської від вул. Букової до межі міста
12:57, 3 липня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові затвердили проєкт капремонту Личаківської від вул. Букової до межі міста

Ремонт Личаківської, архівне фото 032.ua

Ремонт Личаківської, архівне фото 032.ua

3 липня на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради затвердили проєктну документацію на капітальний ремонту вулиці Личаківської. Роботи вестимуть від вулиці Букової до межі міста Львова.

За словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, проєкт уже пройшов експертизу та є погодження Львівської облдержадміністрації. Як передає 032.ua, експертний звіт розробило ТзОВ “ПРОЕКСП” у грудні 2019 року.

Капітальний ремонт магістральної вулиці передбачає замощення дороги покриттям ЩМА-15 на бітумі. Будівництво триватиме 18 місяців, тобто завершать його орієнтовно у листопаді 2021 року. Вартість проєкту становить 194,3 мільйони гривень. 

Нагадаємо, ремонт згаданої частини вулиці Личаківської у Львові розпочали ще 27 травня. Підрядником виступило ТзОВ “Автомагістраль-Південь”, а зазначена кошторисна вартість - 160,3 млн грн. За ці кошти планують розчистити територію, перекласти дорожнє покриття, відремонтувати каналізаційні колектори, прокласти освітлення, газопровід, інженерні мережі, тротуари, прокласти велодоріжку. Окрім цього, мають влаштувати нові зупинки громадського транспорту. Увесь простір має бути пристосованим для людей з інвалідністю та мати посадкові майданчики з тактильним покриттям.

У зв’язку з початком капітального ремонту з 27 травня автобус  №40, що сполучає Винники зі Львовом, курсує за зміненою схемою. Автобуси рухаються з Кільцевої у Винниках по Сахарова, Івасюка, заїжджають у Лисиничі, через Тракт Глинянський і далі їдуть по Личаківській за маршрутом.

Читайте також: Як ремонтують вулицю Богдана Хмельницького у Львові, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #Личаківська #реконструкція #капремонт #автобус 40
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...