• Головна
  • Купівля автомобілів онлайн з Північної Америки
Новини компаній
11:00, 14 липня 2020 р.
Надійне джерело

Купівля автомобілів онлайн з Північної Америки

Новини компаній

Ви стали замислюватися над купівлею автомобіля із Північної Америки? Процес здається для вас складним і заплутаним? Краще довірити цю справу професіоналам. AuctionExport - канадська компанія, яка вже 13 років надає повний перелік послуг з придбання авто згідно з вашими критеріями і доставки в Україну.

Купівля автомобілів онлайн з Північної Америки, фото-1

Все, що треба - це зареєструватися на сайті https://www.auctionexport.com/ua/Profile/Register і з Вами зв'яжеться представник компанії, щоб надати необхідну інформацію і відповісти на всі питання, що вас цікавлять. Працюючи з клієнтами з різних країн, AuctionExport пропонує багатомовну підтримку, тому складнощів з комунікацією не виникне.

Щоб почати купівлю авто, необхідно зробити перший внесок у розмірі $400 на ваш профіль. Далі ви співпрацюватимете з представником відділу Продажів, який надасть вам необхідну допомогу. Саме на цьому етапі ви можете перебирати варіанти машин і розрахувати їх точну вартість. Як тільки ви визначилися з вибором, ви можете прийняти участь в аукціоні, просто зробивши ставку на профілі автомобіля, і AuctionExport зробить усе можливе, щоб виграти його для вас. Також існує опція торгів по телефону або ви можете робити ставки на аукціоні в реальному часі. Детальніше про це ви можете дізнатися тут https://www.auctionexport.com/ua/Home/HowToBuy/Buying_Process.

Купівля автомобілів онлайн з Північної Америки, фото-2

Якщо не бажаєте купувати через аукціон, ви також можете купити авто за фіксованою ціною.

Після здійснення купівлі, депозит буде повністю включений у вартість авто, ви отримаєте інвойс з усіми розрахунками: ціна за авто, збори, наземна і морська доставка. Оплату можливо зробити через карту або банківським переказом впродовж 3 робочих днів з дня купівлі.

Далі AuctionExport почне доставку вже вашого автомобіля. Досвідчені водії заберуть ваше авто з майданчика або складу аукціону і доставлять до порту призначення. Співробітники порту зроблять митне очищення, знімуть автомобіль з реєстрації в США і завантажать його в контейнер і на корабель. Вам залишається чекати авто в порту Одеса. Доставка триває приблизно 45-60 днів. Орієнтовну вартість доставки ви можете розрахувати прямо на сайті, використовуючи опцію Калькулятор доставки https://www.auctionexport.com/ru/Home/Shipping або звернутися по допомогу до співробітників компанії для точних розрахунків.

Усі оригінальні документи - Техпаспорт, Інвойс і Транспортну накладну ви отримаєте до прибуття авто, щоб підготуватися до митного оформлення автівки у вашій країні.

Співпрацюючи з AuctionExport, ви отримаєте усе необхідне для комфортної купівлі: безкоштовний доступ до сотень тисяч пропозицій різних автомобілів і інших видів транспорту, допомога з купівлею, доставкою і документами. Ви можете купити автомобіль як для особистого користування, так і для перепродажу, без ліцензій і сертифікатів. Компанія гарантує надійність і безпеку угод і транзакцій. Довірте усю складну роботу AuctionExport і вже через кілька місяців ви станете щасливим володарем авто вашої мрії з Північної Америки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#авто з Північної Америки #AuctionExport #авто з пробігом #авто з Америки #купити машину онлайн
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,74
45,79
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...