• Головна
  • Трендові купальники 2020 року: що взяти на відпочинок
09:41, 2 липня 2020 р.
Надійне джерело

Трендові купальники 2020 року: що взяти на відпочинок

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

Незважаючи на карантин та певні труднощі з перетином кордонів, Україна багата на водойми та місця для відпустки, тому без засмаги та купання цьогоріч не обійтись. Одним із важливих елементів пляжної відпустки є купальник. У 2020 році дизайнери здивують вас незвичними принтами, яскравими кольорами та елегантними фасонами. Про тренди та актуальні кольори купальників цього сезону розповідає журналістка 032.ua.

Купальники насичених кольорів

Ще у 2019 році популярними були купальники пастельних кольорів. Блідо-рожевий, блідо-жовтий та інші ніжні відтінки все частіше зустрічалися на морському узбережжі. Однак цьогоріч карантин став поштовхом до того, аби знову повернутися до яскравих кольорів. До цього тренду можна додати будь-які фасони купальників, головне, щоб колір відтворював ваш хороший настрій. Також цей тренд додасть яскравості у ваш пляжний лук.

Купальники з квітковим принтом

Цей тренд купальників з’явився після неймовірної популярності квіткових вінтажних суконь. Зараз купальники з таким принтом можна знайти у будь-якому мас-маркеті. До того ж, якщо ви хочете скоректувати деякі “недоліки” вашої фігури, то рекомендовано одягати саме дрібний квітковий принт. Саме він має здатність коригувати певні неточності тіла, у той час, як великі квіти на купальнику візуально розширюють місце їх розташування. Поєднувати такий одяг для плавання можна з лляною сорочкою оверсайз, солом'яним капелюшком та плетеною сумкою. Цей пляжний образ буде легким, зручним та ніжним.

Купальник з великою кількістю зав’язок

Дуже елегантно та сексуально на жіночому тілі буде виглядати саме цей вид купальників. Він створюватиме ідеальні діагональні лінії, які додадуть до образу загадковості. Єдиний мінус цієї пляжної білизни - ваша засмага може лягати нерівномірно (на тілі залишаться сліди від купальника). Тому якщо ваша засмага важливіша, обирайте інший варіант серед трендових купальників 2020 року.

Модний купальник з зав'язками 2020. Фото - з відкритого доступу

Модний купальник з зав'язками 2020. Фото - з відкритого доступу

Купальники з принтом пейслі

Є й інші назви цього принту: індійський огірок, східна груша, азербайджанська бута, турецький біб. Але мотиви цього орнаменту неможливо сплутати. Купальники з принтом пейслі - абсолютний тренд 2020 року. Цей орнамент знову набрав популярності у 2020 році, тому все більше дизайнерів не втрачають можливості створити купальник з цим принтом. Є найрізноманітніші поєднання та відтінки принту пейслі у купальниках. Ви зможете знайти їх у пастельних відтінках або у яскравих, в поєднанні з іншими принтами або без. У будь-якому випадку, трендовими будуть всі, тому обирайте той, який вам найбільше пасуватиме.

Купальник з чашкою балконет

Абсолютно вінтажний та водночас супер трендовий - так можна описати цей вид купальників. Балконет був популярним ще в XVIII столітті, адже тоді він був частиною сорочки у жінок. До того ж, таке бра ідеально підійде для жінок з різними формами. Найчастіше купальники з чашкою балконет йдуть в комплекті з трусиками на завищеній талії. Такі деталі додають до образу більшої романтичності та вишуканості.

Спортивні купальники

Спортивні купальники - це хороший вибір для активних жінок та мам. В них можна займатися спортом, гратися з малюком, танцювати та не хвилюватися про те, що якась його частина загубиться в метушні. Їх оформлюють різними принтами та додають цікавих деталей. Це найзручніший тренд 2020 року.

Купальники у вінтажному стилі

Ще однією цікавою позицією серед трендів 2020 року є купальники у вінтажному стилі. Переважно, їх створюють з трусиками з завищеною талією та незвичним бра. Також це можуть бути купальники з незвичної тканини (в’язані) або з незвичними принтами. Іноді дизайнери додають деталей: оригінальна форма бра, аплікації на трусиках, рюши та гудзики. Його можна поєднувати з легкими пляжними сукнями, солом’яними брилями та незвичною сумочкою. Можна поекспериментувати та комбінувати його з вінтажною сукнею чи сорочко.

Купальники з драпіруванням

Однією з новинок у 2020 році стало драпірування на купальниках. Його додають до бра та трусиків, або створюють драпірування на одному з елементів купальника. Однак, є одна властивість цього тренду: драпірування значно розширює місце його знаходження. Тож, якщо ви не хочете привертати зайвої уваги до бедер, то краще відмовитися від трусиків з драпіруванням, та додати цей тренд до бра, або ж навпаки.

Нагадаємо, що раніше сайт 032.ua розповідав про стильні образи літа 2020 та аксесуари, які до них підійдуть.

Читайте також: 6 видів взуття, які доповнять модний образ на літо 2020, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#трендові купальники #тренди купальників #купальники 2020 #які купити #модні купальники
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,75
39,82
EUR
42,73
42,77
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...