• Головна
  • Уряд виділив 10 млн гривень на ліквідацію наслідків негоди у Львівській області
19:17, 25 червня 2020 р.
Надійне джерело

Уряд виділив 10 млн гривень на ліквідацію наслідків негоди у Львівській області

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

25 червня Кабінет Міністрів України ухвалив рішення виділити кошти на подолання наслідків повеней в західних областях України. Згідно ухвали, Львівська область отримає 10 млн гривень. 

На відкритті засідання Уряду прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, назвав повінь в п’яти західних областях однією з найбільших в Україні за останні десятиріччя. Отож, вже сьогодні в райони, які через повінь відрізані від світу, постачають продукти харчування, питну воду. До того ж, з місця природного лиха евакуйовують дітей та вагітних жінок.

Уряд виділить кошти з державного резервного фонду на потреби областей, та додаткові кошти - агентствам, які будуть ліквідовувати наслідки стихії, відбудовувати дамби, робити берегоукріплення тощо.

Зокрема, виділять 480 млн грн для потреб Івано-Франківської області, яка постраждала від повеней найбільше. Чернівецька та Закарпатська області отримають по 30 млн грн, Львівська – 10 млн грн.

Також кошти на відновлювальні роботи отримають: Державне агентство водних ресурсів України у сумі 92 млн грн, Державне агентство лісових ресурсів – 30 млн грн, а також установи, що проводять рятувальні роботи: Державна служба з надзвичайних ситуацій, Національна гвардія України та Національна поліція України.

Нагадаємо, що впровдовж 22 - 23 червня у низці областей України вирує негода. В Івано-Франківській області у Микуличині паводки затопили трасу національного значення H-09 Львів - Мукачево. 

Читайте також: Наслідки негоди у Львівській області: підтопило понад 200 будівель та автодороги, - ФОТО

Матеріал підготовлено на основі повідомлення з сайту Львівської ОДА

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#повені #природне лихо #повені на Львівщині #уряд виділив кошти #10 млн гривень #ліквідація наслідків
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,89
39,95
EUR
42,93
43,00
PLN
9,87
9,97
Оголошення
live comments feed...