• Головна
  • До Дня Конституції від сходу до заходу України влаштують мотопробіг на електромотоциклі
12:38, 22 червня 2020 р.
Надійне джерело

До Дня Конституції від сходу до заходу України влаштують мотопробіг на електромотоциклі

Сергій Малик, фото з сайту central-ua.tv

Сергій Малик, фото з сайту central-ua.tv

26 червня об 11:00 на Хрещатику у Києві розпочнеться масштабний мотопробіг Україною, приурочений до Дня Конституції. Подорож “Україна від краю до краю” влаштовує президент Київського міського автомотоклубу (КМАМК) Сергій Малик з командою. Спортсмени проїдуть на електромотоциклі від сходу до заходу України та спробують встановити новий рекорд.

Сергій Малик, архівне фото з сайту central-ua.tv

Як розповів у коментарі для 032.ua Сергій Малик, спершу команда поїде у зону ООС через Святогірськ, Слов’янськ, Краматорськ, Бахмут, Лисичанськ до крайньої географічної точки на сході України - села Рання Зоря (Червона Зірка) на Луганщині. Опісля проїдуть тим самим маршрутом у зворотному напрямку до Києва, а далі - через Житомир, Рівне і Львів (за словами організатора, завітають до нашого міста орієнтовно 29 - 30 червня) - до крайньої географічної точки на заході України - села Соломоново на Закарпатті. 

Маршрут мотопробігу

На завершення мотопробігу влаштують подорож історичними місцями України: відвідають Мукачево, Дрогобич, Дубно, Кременець, Хотин, Кам’янець-Подільський та Хмельницький. За 7 днів учасники мотопробігу “Україна від краю до краю” подолають 2000 кілометрів та встановлять рекорд. Долатимуть відстань на електричному мотоциклі українського виробництва - Dnepr Electric.

Зазначимо, що Сергій Малик представляв Україну на світовій арені спорту. Він з командою встановив 36 національних та світових рекордів. Зокрема, у 2017 році на фестивалі Bonneville Speed Week у США та у 2018 році під час 70-го ювілейного Bonneville Speed Week у США. Він також є організатором низки тематичних спортивних змагань, як-то “Велике жіноче ралі” Ралі журналістів, Ралі чемпіонів. З ініціативи Сергія Малика на місці проведення історичних перегонів “Леополіс Гран-Прі” у Львові встановили пам’ятну дошку.

Читайте також: За що любити Львів: 15 причин від мешканців і гостей міста

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #мотопробіг #електробайк #День Конституції #рекорд
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...