• Головна
  • Коли відкриються дельфінарії мережі «Оскар» після карантину - названі дати
Реклама
13:00, 20 червня 2020 р.

Коли відкриються дельфінарії мережі «Оскар» після карантину - названі дати

Реклама

Однією із популярних розваг на курортах України є відвідування дельфінаріїв. В умовах посткарантинного літа їх відкриття перенеслося на більш пізні дати, ніж це буває зазвичай, а деякі об'єкти тільки планують розпочати роботу. Яка ситуація в мережі дельфінаріїв «Оскар» повідомляєпрес-службамережі дельфінаріїв.

Карантинні заходи в Україні продовжують поступово послаблятися, а разом із тим відновлюється і робота багатьох закладів.

З настанням періоду літніх відпусток потік туристів, які вирушають хто на бальнеологічні здравниці - в Трускавець, Східницю та Моршин, і на відпочинок до моря, з кожним днем ​​збільшується, а значить і бажаючих отримати нові враження стає все більше.

Як не крути, а шоу за участю улюблених дельфінів і морських котиків вважається практично обов'язковим пунктом розважальної програми для більшості відпочиваючих на тих курортах, де такі об'єкти вже є.

Донедавна мережа найбільших в Україні дельфінаріїв «Оскар» працювала частково, але найближчим часом планується повне відновлення функціонування.

На сьогоднішній день відомо, що попередньо на початку липня відбудеться відкриття дельфінарію в «Трускавці» - єдиного в своєму роді у всій Західній Україні.

Вже активно працює дельфінарій у курортному селищі Кирилівка
тут він відкрився першим, а 15 червня відбудеться перша вистава в рамках дельфінарію у Генічеській Гірці, що на Арабатській стрілці.

«Епідеміологічна ситуація на українських курортах розвивалася по-різному. І хоча до цього дня вірус остаточно не бажає відступати, але, очевидно, що становище стабілізується. Як відомо, Західну Україну пандемія охопила більшою мірою, ніж інші регіони країни, тому і дельфінарій в Трускавці, який зазвичай працює цілий рік, в 2020 році відкриється дещо пізніше інших. Приморські зони країни увійшли в категорію менш постраждалих. У Кирилівці, наприклад, не зафіксовано жодного випадку захворювання на коронавірус, тому курорт швидше за інших зміг відкритися для відпочиваючих і тут раніше приступили до роботи розважальні об'єкти, зокрема і дельфінарій «Оскар». Генічеськ і Арабатську стрілку вірус також зачепив незначно, як результат - швидкі темпи відновлення звичайного режиму курортного життя. Як би там не було, а на даний момент заклади в повній мірі готові до прийому відвідувачів у відповідності з усіма вимогами безпеки », - коментує ситуацію Юлія Суботіна, редактор проекту Azov.UA.

Сьогодні дельфінарій в Кирилівці працює щодня, крім понеділка, в Генічеській Гірці буде працювати без вихідних. Поки вони будуть давати по дві вистави в день - о 11:00 і 15:00, але з переходом країни до чергового етапу послаблень карантину плануються додаткові вечірні сеанси.

Робота закладів здійснюється і далі буде здійснюватися згідно з усіма вимогами МОЗ: перед входом на територію проводиться температурний скринінг відвідувачів, обробка рук і взуття антибактеріальними засобами.

Також по завершенню кожного сеансу обробляються сидіння в залі для глядачів, а кількість відвідувачів за одну виставу не перевищує 50 осіб.

Всі бажаючі в 2020 році зможуть відвідати дельфінарій за ціною 220 гривень за звичайний квиток, VIP квиток коштує 270 гривень, для дітей до 4-х років вхід вільний. Крім захоплюючої шоу-програми є плавання з дельфіном: 5 хвилин - 1350-1400 гривень, 10 хвилин - 2050-2100 гривень, 1 коло - 850-900 гривень. Після плавання кожен отримає пам'ятну фотографію з дельфіном. Сфотографуватися можна і окремо за 200-250 гривень.

Таким чином, гості Трускавця незабаром зможуть насолоджуватися вражаючими виступами морських акробатів і трюкачів, а в Кирилівці і на Арабатській стрілці туристи вже мають можливість побачити ці воістину вражаючі шоу. Адже що не говори, а крім відпочинку людина завжди прагне видовищ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...