• Головна
  • Як почувається дружина Зеленського, у якої підтвердили COVID-19
09:46, 19 червня 2020 р.
Надійне джерело

Як почувається дружина Зеленського, у якої підтвердили COVID-19

Як почувається дружина Зеленського, у якої підтвердили COVID-19

12 червня дружина президента України Олена Зеленська отримала позитивний результат тесту на коронавірус. Згодом її госпіталізували до лікарні у Києві. 

Як повідомили в Офісі президента України, вона продовжує лікування у стаціонарі київської лікарні. Стан Олени Зеленської стабільний. Перебіг хвороби відповідає пневмонії середнього ступеня важкості. Дихальна недостатність – 0. Дотації кисню не потребує. 

Перша леді проходить антибактеріальну терапію, перебуває в ізоляції, під наглядом лікарів. Володимир Зеленський і діти здорові. Вони здаватимуть чергові ПЛР-тести сьогодні. 

Зазначимо, станом на ранок 19 червня у Львівській області підтверджених 3540 випадків інфікування коронавірусом. З них - 112 людей померли та 663 пацієнти одужали. а вчорашню добу лабораторні центри провели 643 ПЛР-тести. З них виявили 142 — позитивні. 

Довідково. Коронавірусна хвороба 2019 (Coronavirus disease 2019, або COVID-19) - це гостра респіраторна хвороба, яку викликає невідомий раніше коронавірус SARS-CoV-2. Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) оголосила пандемію у зв’язку з поширенням хвороби у світі, у всіх країнах ввели карантинні заходи та обмеження.

Читайте також: Стало відомо, чи будуть знову посилювати карантин у певних областях України

За даними Офісу президента України

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #Зеленська #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...