• Головна
  • Депутат Львівської облради продає компанію, що ремонтувала дороги упродовж 25 років
18:12, 15 червня 2020 р.
Надійне джерело

Депутат Львівської облради продає компанію, що ремонтувала дороги упродовж 25 років

Депутат Львівської облради продає компанію, що ремонтувала дороги упродовж 25 років

Днями депутат Львівської облради Роман Демчина заявив про продаж своєї компанії. ПП "Рома" займається дорожнім будівництвом з 1995 року. За словами депутата, рішення продати підприємство було одним із найважчих у його житті.

Як пояснив сам Роман Демчина, у галузь дорожнього будівництва повернулися "старі - добрі схеми": немає прозорої, ринкої конкуренції. "Набридло пояснювати чиновникам, що очікувати відкат – це не єдине, для чого вони є на своїх посадах. Надзвичайно набридло за кожну нашу роботу пояснювати нащадкам ОБХССників, що ми не крадемо, а закладеної в кошторис маржі достатньо для розвитку і комфортного життя. Чесно, я вже не маю, ні бажання, ні здоров’я працювати в настільки важкій сфері, а тому я прийняв рішення продати ПП "Рома", - заявив депутат.

Над справою свого життя підприємець працював більше 25 років, навіть по неділях. Зараз на балансі компанії є 100 одиниць робочої будівельної техніки та працює 200 людей. "Для допуску на перші значні публічні закупівлі я закладав банку власний будинок, а коли були фінансові труднощі – то просив навіть накопичення дітей, щоб дати зарплату працівникам у тяжкі часи. Тепер, я думаю, що заслужив на відпочинок. Особливо, коли ситуація в державі натякає, що чесному бізнесу буде важко", - додав Демчина.

Нагадаємо, ПП "Рома" неодноразово вигравало тендери на будівництво і ремонт доріг у Львівській області. Зокрема, торік компанія ремонтувала трасу С141604 Комарів – Переспа в Сокальському районі, С140621 Зіболки – Артасів у Жовківському районі, виграла тендер на ремонт і експлуатацію доріг Київ - Чоп, Львів - Краковець, Львів - Радехів - Луцьк у 2019 - 2020 роках за 342 млн грн.

Читайте також: Вулицю Чернівецьку цього тижня перекриють для проїзду: стартує реконструкція

За матеріалами зі сторінки Романа Демчини

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #Львівщина #Роман Демчина #ПП Рома #дорожнє будівництво
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...