• Головна
  • Стало відомо, як та де буде проходити пробне ЗНО 2020: подробиці
13:15, 14 червня 2020 р.
Надійне джерело

Стало відомо, як та де буде проходити пробне ЗНО 2020: подробиці

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

14 червня під час онлайн-брифінгу Міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів про те, як буде проходити пробне зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) в умовах пандемії. 

Як повідомляє журналістка 032.ua, очільник Міністерства охорони здоров'я Максим Степанов розповів, що цьогоріч пробне ЗНО випускники не будуть проходитини в закладах освіти. Натомість Міністерство освіти запропонувало 2 способи проведення пробного тестування в умовах пандемії: онлайн (через особистий кабінет та офлайн). 

"У зв'язку з серйозним зростанням кількості хворих і погіршенням епідеміологічної ситуації в деяких регіонах, було прийняте рішення скасувати проведення пробного ЗНО у закладах освіти. На сьогодні Міністерство освіти дало можливість випускникам проходити ЗНО дистанційно", - повідомив міністр.

За словами Максима Степанова, Міносвіти звернуло увагу на можливості усіх дітей, тому для тих, хто матиме доступ до інтернету пробне ЗНО буде доступне в особистому кабінеті учня. Діти, які не можуть проходити пробне тестування онлайн можуть отримати зошит з запитаннями безпосередньо у закладі освіти. 

"Пробне ЗНО буде відбуватися так: будь-яка дитина може через свій особистий кабінет отримати відповідну форму та завдання на пробне ЗНО, пройти його та відправити відповіді на перевірку. Якщо немає можливості робити це через особистий кабінет, то дитина може прийти до закладу освіти, де мало проходити пробне тестування, та отримати відповідний зошит з завданнями. У такому випадку учень проходитиме ці завдання вдома", - додав посадовець.

За даними Міністерства освіти України, на проходження пробного ЗНО з української мови зареєструвалися понад 190 000 дітей, а на інші предмети - 172 000 учнів. 

Нагадаємо, що зранку 14 червня у Львові та на Львівщині лабораторно підтвердили 2797 випадків інфікування коронавірусом. З них 96 смертей хворих та 618 пацієнтів ожужало. За минулу добу зафіксували 139 хворих на COVID-19. 

Читайте також: Стало відомо, скільки коштів отримають медики, що захворіли на COVID-19

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пробне ЗНО #коронавірус #ЗНО в умовах пандемії #як проходитиме ЗНО
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...