• Головна
  • На Львівщині побільшало місць з TruCAM, - ПЕРЕЛІК
15:46, 12 червня 2020 р.
Надійне джерело

На Львівщині побільшало місць з TruCAM, - ПЕРЕЛІК

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Фото ілюстративне, з відкритих джерел

12 червня в Україні збільшили кількість ділянок на дорогах, де вимірюють швидкість руху автомобілів за допомогою пристроїв TruCAM. Загалом по областях додалося 24 нові ділянки, а також розширили 7 існуючих. Усього на дорогах працюватиме 115 радарів, а вимірювання здійснюватиметься на 209 ділянках.

Як повідомили у пресслужбі Патрульної поліції України, попередньо у соцмережах і на сайті опублікували карту з позначеними ділянками фіксації швидкості. Поблизу таких місць на автомобільних дорогах встановили відповідні попереджувальні знаки. У місцях фіксації буде стояти службовий автомобіль з увімкненими синіми проблисковими маячками.

У межах Львівської області з 12 червня TruCAM діятимуть також на трасі Р-15 Ковель - Жовква (128 - 151 км), на трасі М-06 Київ - Чоп (614 - 686 км) і в межах траси Київ - Чоп (Під'їзд до міста Львова, 0 - 5 км). Мапа розміщення TruCAM:

Раніше радари з вимірювання швидкості запрацювали на вулиці Личаківській у Львові, на трасі М-09 Львів - Рава-Руська (на м. Люблін, 50 - 70 км), Н-13 Львів - Самбір - Ужгород (50 - 68 км) та Н-17 Львів - Радехів - Луцьк (2 - 23 км). У Львові поліцейські також вимірюють швидкість за допомогою TruCAM на пр. В.Чорновола, вулицях Городоцькій, Шевченка, Княгині Ольги, Стрийській та на пр. Червоної Калини.  У Львівській області TruCAM діють на трасах: Київ - Чоп, Львів - Рава-Руська, Львів - Краковець, Львів - Краковець (Західний обхід Львова) та Львів - Шегині.

Зазначимо, що водії, які перевищують швидкість на 20 км/год. вище встановленої норми, змушені будуть заплатити штраф 255 гривень, а ті, які перевищують на 50 км/год. і більше - 510 гривень.

Читайте також: У Львові вимагають зробити транспорт доступним для маломобільних груп

За матеріалами з сайту Патрульної поліції України

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #Львівщина #TruCAM #фіксація швидкості
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...