• Головна
  • У дружини Зеленського підтвердили COVID-19
17:01, 12 червня 2020 р.
Надійне джерело

У дружини Зеленського підтвердили COVID-19

Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

12 червня дружина президента України Олена Зеленська отримала позитивний результат тесту на коронавірус. Наразі вона перебуває на амбулаторному лікуванні. 

Про це перша леді написала на своїй Facebook-сторінці. За словами Олени Зеленської, жінка почувається добре. Ізольована від інших членів сім’ї, щоб не наражати їх на небезпеку.

"Неочікувана новина. Особливо враховуючи те, що я та моя родина продовжуємо дотримуватись усіх правил – маски, рукавички, мінімум контактів. Володимир і діти теж пройшли тестування, їхні результати негативні", - додала вона. ⠀

В Офісі президентка України зазначили, що перша леді дотримувалася правил карантину та рекомендацій МОЗ. Вона регулярно проходила тестування на COVID-19. Попередній тест у неї був негативний. Його робили на початку червня. Наразі невідомо де та коли могло відбутися зараження. 

Довідково. Коронавірусна хвороба 2019 (Coronavirus disease 2019, або COVID-19) - це гостра респіраторна хвороба, яку викликає невідомий раніше коронавірус SARS-CoV-2. Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ) оголосила пандемію у зв’язку з поширенням хвороби у світі, у всіх країнах ввели карантинні заходи та обмеження. 

Читайте також: 51-річна жінка зі Львова з підтвердженим СOVID-19 вижила після 33 днів на апараті ШВЛ

За інформацією на  Facebook-сторінці Олени Зеленської

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #коронавірус #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...