• Головна
  • Швидка доставка піци від ресторану La Famiglia
Новини компаній
13:00, 5 червня 2020 р.

Швидка доставка піци від ресторану La Famiglia

Новини компаній

"La famiglia" - вже багато років радує жителів Львова смачними стравами із класичними рецептами японської та італійської кухні. А тепер ви можете на солодитись ароматною італіською піцою та іншими стравами не лише в нашому закладі, а й в будь-якому куточку міста. Адже ми організували швидку доставку, яка за лічені хвилини привезе вам піцу, суші чи бургери.

Служба доставки це наша гордість. Доставка піци по Львову займає всього 30 хвилин. Всі кур'єри відмінно орієнтуються по місту і вибирають найкоротші шляхи, щоб привезти замовлення якомога швидше. Якщо ж ви знаходитесь близько до нашого закладу - пропонуємо вам зекономити. Оформіть замовлення на сайті, заберіть піцу самостійно і отримаєте -20% на ваше замовлення.

Замовити смачну італійську піцу у Львові

Смачну і гарячу піцу можна по праву вважати найбільш універсальним типом страви, яка зможе підійти практично для будь-якої ситуації. Навіть для романтичної вечері можна використовувати дане блюдо. Замовити піцу можна в тому випадку, якщо до вас раптом несподівано прийшли гості, але при цьому у вас не чим їх пригостити. Крім піци працівники служби доставки зможуть привести вам додому всі необхідні напої, салати та інші закуски.

Швидка доставка піци від ресторану La Famiglia, фото-1

Яку піцу вибрати? Що ж однозначно тут порадити складно. Вам слід виходити з власних вподобань та смакових побажань ваших друзів. Ла Фамілія пропонує великий вибір піц:

  • La Famiglia XXL - наша фірмова велика піца, яка чудово підійде для великої компанії.
  • Верчелі.
  • Діаболо - пікантна для поціновувачів гостренького.
  • Баварська.
  • Капрічіоза.
  • Квадро формаджіо - для любителів сирної смакоти.
  • Корида.

І це все? Звичайно ж ні. Переходьте на сайт, там ви зможете знайти більше видів цієї італіської смакоти, ознайомитись з описом та вибрати саме ту, яка вам більше довподоби.

Окрім цього ми пропонуємо суші, бургери, салати та суші-сети для великих компаній.

Ресторан La Famiglia у Львові

Широкий асортимент страв меню поєднують в собі традиції і оригінальність нашого шеф-кухаря. Кухарі використовують тільки свіжі продукти, ніяких напівфабрикатів і заготовок. Для приготування страв використовуються сучасне сертифіковане харчове обладнання. Кухня спроектована відповідно до суворих вимог по чистоті і культурі виробництва, в повній відповідності з затвердженим наглядовими органами проектом і регулярно проходить всі необхідні процедури санобробки і контролю.

Швидка доставка піци від ресторану La Famiglia, фото-2

Наші кухарі і сушисти, а так само персонал залу і адміністратори регулярно проходять навчання, відвідують курси підвищення кваліфікації та майстер-класи. Ми не зупиняємося на досягнутому і постійно навчаємося і вдосконалюємо наші навички. Ла фамілія робить все можливе, щоб наші клієнти були задоволені. Ви можете завжди замовити піцу і роли з собою. Грамотне зонування і приємна тиха музика розташовують до щирого спілкування в компанії друзів або на бізнес-зустрічі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...