Партнерський спецпроект
11:00, 19 серпня 2020 р.
1

Кращі барбершопи Львова

Партнерський спецпроект
Кращі барбершопи Львова

Всім нам досить добре відомо, що барбершоп – не просто звичайне місце, де «підкручують» вуса та роблять гарну стрижку. Сучасні барбершопи Львова – це популярні серед представників сильної статі клуби за інтересами, в яких без проблем можна:

  • відволіктися від повсякденної метушні;
  • поговорити з приємною людиною на будь-які теми;
  • погортати різні чоловічі журнали.

Тут також можна випити філіжанку запашної кави або насолодитися іншим запропонованим напоєм в той час поки про твою зовнішність піклуються професіональні майстри своєї справи.

Барбершопи Львова – це саме ті заклади, в яких вам створять імідж, про який ви давно мріяли, адже майстрам високого класу все під силу. Саме тому багато представників сильної половини світу цього так обожнюють відвідувати ці атмосферні заклади, в яких можна не лише модно та неймовірно стильно підстригтися, зробити красиву форму бороди, але й приємно провести свій вільний час.

Ви теж шукаєте кращі барбершопи у Львові? Тоді спеціально для вас пропонуємо огляд найкращих в своєму роді барбершопов нашого міста, відвідувачі яких повертаються сюди знову і знову, а також рекомендують їх своїм друзям та знайомим.

Кращі барбершопи Львова, фото-1

Barbershop Mr.Colt

Бажаєте цікаво провести час і відпочити від сірих буднів? Barbershop Mr.Colt - найоптимальніше рішення. У нас працюють кваліфіковані фахівці, які здійснюють індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ми допоможемо Вам створити унікальний імідж. У нашому закладі затишна атмосфера і приємні співрозмовники. Наші майстри постійно покращують свої знання і вміння, тому ми здатні запропонувати кожному гостю високий сервіс обслуговування.

В процесі роботи застосовуємо інноваційні рішення. Крім того, використовуємо косметичні засоби бездоганної якості. Майстер підбере найкращу стрижку, яка неодмінно буде пасувати Вам. Ми постійно радуємо клієнтів акціями та вигідними пропозиціями. Діють наступні акційні пропозиції:

  • Батько + син
  • Комбо 3 = 1
  • Чоловіча стрижка + чорна маска

До додаткових наших послуг можна віднести:

  • чорна маска для обличчя;
  • Камуфляж сивини.

Бажаєте оволодіти новою професією? Приходьте в нашу школу барберів. Ви без проблем реалізуєте отримані знання на практиці, оскільки надійність навчального закладу перевірена часом.

Кращі барбершопи Львова, фото-11

Men's Hall - Студія чоловічого догляду

Сучасному бороданю важко уявити життя без барбершопів. Це не звичайні заклади, де вам просто підрівняють бороду та зроблять красиву зачіску. Це справжній чоловічий храм з особливою атмосферою. Місце, в якому знають про справжні якості перукаря: відповідальність, точність, уважність, доброчесність, а головне – спеціальні знання.

Саме таким є Men`s Hall -студія чоловічого догляду. Тут працюють справжні професіонали своєї справи, які вміють створити для вас ідеальний та сучасний вигляд.

Майстри у Men`s Hall знають все про проблеми чоловічого волосся, знають в якому напрямку ростуть вуса і як їх приручити. Професіоналам Men`s Hall відомо про особливості чоловічої шкіри обличчя. Для неї завжди є правильні засоби по догляду та надійні поради.

Якість, сервіс, атмосфера – це основні характеристики Men`s Hall.

Команда творчих та винахідливих майстрів завжди технічно та вишукано реалізовує побажання клієнтів.

Створюючи для Вас максимальний комфорт, колектив Men`s Hall подбає про найменші деталі. Тут навіть приміщення має унікальний дизайн: строгий інтер’єр для серйозних чоловіків, з спеціально розробленим освітленням та чорними стінами, оздобленими стабілізованим мохом.

Men`s Hall – це не просто барбершоп, – це місце, де про Вас подбають!

Кращі барбершопи Львова, фото-20

Billy Blade Barbershop

Бажаєте цікаво і з користю провести свій час? Барбершоп Billy Blade - найоптимальніше рішення. У цьому місці Вам зроблять не тільки модну стрижку, але і створять Ваш унікальний стиль чи поголять. У нашому закладі приємна атмосфера, яка дозволить Вам забути про всі проблеми і просто добре відпочити. До основних плюсів співпраці з нами можна віднести:

  • професійна команда, яка систематично покращує свої знання, вміння та навички;
  • якісний результат - наші майстри надають послуги на професійному рівні;
  • затишна та невимушена атмосфера, яку не знайти більше ніде;
  • найсмачніша та найароматніша кава;
  • стильний інтер‘єр та хороша музика;
  • комфортне для вас місцерозташування просто у центрі міста;

Крім того, ми використовуємо високоякісну італійську косметику, яка не містить шкідливих речовин. Наш барбершоп - це хороша можливість не тільки скористатися якісними послугами, а й завести корисні знайомства, створити свій унікальний образ.

Контакти:

Кращі барбершопи Львова, фото-25

Барбершоп Гарнізон

Барбершоп - це не звичайна перукарня, це чоловічий салон з особливою атмосферою, де можна не лише зробити чоловічу стрижку, підстригти бороду та підрівняти вуса, але й поспілкуватись на чоловічі теми за чаркою віскі.

До вибору барбершопу потрібно ставитись відповідально, адже зовсім не просто довірити свою голову в чужі руки.

Пропонуємо Вашій увазі барбершоп "Гарнізон" - місце, де стрижуться справжні чоловіки! Інтер'єр в стилі мілітарі-лофт підкреслює всю серйозність та брутальність закладу.

"Гарнізон" - новий заклад стрижки та бриття із досвідченими барберами, де для Вас працює навіть власник, що свідчить про високий рівень та якісне обслуговування.

Майстри "Гарнізону" не припиняють навчатися і постійно працюють над своєю майстерністю. Вони все знають про останні тренди, зачіски, техніки та засоби. Барбери зроблять усе, щоб Ваша стрижка та настрій стали кращими. Варто довіритись майстрам Гарнізону один раз, і Ви знову захочете сюди повернутись, оскільки новий образ не залишить Вас байдужим.

Тут дбають не лише про Ваш зовнішній вигляд, а й про Ваш гаманець. На постійній основі діють знижки для учасників бойових дій (25%) та силовиків (10%). Для інших клієнтів є унікальна можливість кинути виклик барберу та вибороти собі знижку у спортивному змаганні на перекладині. Але якщо Вас спіткає невдача, то програш доведеться компенсувати хорошими чайовими.

Доступність, якість, знання та зручність - це про "Гарнізон"!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Показувати новий коментар:
внизу вгорі
Михайл
9 липня 2020 р., 11:32
Ходжу стригтись в Men's Hall, рекомендую! Дійсно хороший сервіс і якість роботи!
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...