• Головна
  • Влада Львова за електронний квиток, а перевізники - не взахваті
12:57, 20 лютого 2013 р.

Влада Львова за електронний квиток, а перевізники - не взахваті

Начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Сергій Кіраль переконаний, що одним з найвищих пріоритетів у  Львівського транспорту є електронний квиток.

Сьогодні з’являються заяви перевізників, які мають своє бачення щодо впровадження електронного квитка. За словами Сергія Кіраля, є й інші інвестори -  компанії «Самсунг» та «Сіменс», які зацікавлені у співпраці з містом по цьому проекту.

«Сьогодні ми маємо нове керівництво управління транспорту, очевидно, це буде їхнє завдання - визначити стратегію і політику реалізації цього проекту вже в найближчий час. Для міста – це один з найвищих пріоритетів у сфері транспорту, на рівні із GPS та контролем за діяльністю перевізників. Тому в довгу шухляду ніхто його не буде відкладати і найближчими місяцями вже буде вирішено, яким чином ми будемо рухатись і з ким», - додав Сергій Кіраль.

Місто було готове впроваджувати електронний квиток ще у 2011 році. Не знайшовши порозуміння із депутатським корпусом, цей проект досі не реалізований. Однак, на думку Сергія Кіраля, електронний квиток буде одним із пріоритетів нового керівництва управління транспорту. 

«У 2011 році ми вже були готові реалізовувати проект електронного квитка. Був партнер, компанія з Латвії, за участю французької компанії. Ми планували створити спільне підприємство для того, щоб можна було залучити і фінансовий ресурс від партнера, і перекласти на нього всі операційні ризики, тобто всі ризики, пов’язані з експлуатацією цієї системи. Адже зрозуміло, що в системі громадського транспорту буде величезний оборот коштів, ця система повинна працювати надійно, без збоїв. І тому потрібен надійний партнер, який вже багато років працює з цими системами, тоді ризики є мінімальними. На жаль, на той момент депутати нас не підтримали, була створена робоча група, ми дали відповіді на всі питання: технічні, юридичні, фінансові, які цікавили депутатів, але віз і далі там», - зазначив Сергій Кіраль, начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...