• Головна
  • Депутату Львівської міськради виконком дозволив реконструювати будівлю на Франка, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ
10:14, 9 травня 2020 р.
Надійне джерело

Депутату Львівської міськради виконком дозволив реконструювати будівлю на Франка, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

Візуалізація проєкту на Франка/ ЛМР

Візуалізація проєкту на Франка/ ЛМР

8 травня на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради затвердили містобудівні умови й обмеження для проєктування реконструкції багатоквартирного будинку на вулиці Франка, 129.

Як передає кореспондент сайту 032.ua, змінити житло хоче об’єднання співвласників багатоквартирного будинку “Альтанка-1”. За даними YouControl, засновником ОСББ виступає з 2014 року Остап Доскіч, депутат Львівської міської ради, а також Ганна і Юрій Доскіч.

Витяг з Юконтрол і проєкту ухвалиВитяг з Юконтрол і проєкту ухвали

Згідно з проєктом, реконструкцію вестимуть у зоні малоповерхової  квартирної житлової забудови (Ж-2). Максимальна висота споруди не повинна перевищувати 17,3 метрів. Максимальний відсоток забудови ділянки - 14,4%; щільність населення - 650 люд./га. Будівля розташована у історичному ареалі міста.

Реконструкція передбачає демонтаж надбудови радянського періоду і заміну цієї частини на сучасну; заміну дахів, встановлення ліфта, облаштування критої парковки та відпочинкової зони.

Візуалізація проєкту і наявний стан/ ЛМРВізуалізація проєкту і наявний стан/ ЛМРВізуалізація проєкту і наявний стан/ ЛМРВізуалізація проєкту і наявний стан/ ЛМРВізуалізація проєкту і наявний стан/ ЛМРВізуалізація проєкту і наявний стан/ ЛМРВізуалізація проєкту і наявний стан/ ЛМР

ОСББ “Альтанка-1” ще має отримати технічні умови на інженерне забезпечення, розробити робочий проєкт, пройти з ним експертизу, отримати дозволи від ДАБК тощо.

Читайте також: Львів'яни вийшли на протест проти будівництва готелю Козловського на Дорошенка

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини Львова #ОСББ #реконструкція на Франка #Доскіч
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...