• Головна
  • Як завершиться навчальний рік у школах Львова: подробиці
15:03, 7 травня 2020 р.
Надійне джерело

Як завершиться навчальний рік у школах Львова: подробиці

Як завершиться навчальний рік у школах Львова: подробиці

Сьогодні, 7 травня, під час брифінгу начальниця управління освіти Львівської міської ради Зоряна Довганик розповіла, як завершиться навчальний рік у закладах освіти Львова. 

Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради. За словами Зоряни Довганик, 2019−2020 навчальний рік буде завершено дистанційно, заклади освіти міста мають дотриматися структури, яку вони обрали на початку року, як правило, навчальні заняття будуть завершені 29 травня. Проводити будь-які масові заходи наприкінці навчального року заборонено.

До 15 червня педагогічні працівники повинні оформити документи про освіту. Випускникам 9 класів такі документи будуть видані на руки із дотриманням усіх протиепідеміологічних правил, для учнів 1−8 і 10 класів документи (точніше їх скан-копії) будуть надіслані електронною поштою, оригінали будуть видані на початку наступного навчального року.

Випускники 11 класів зможуть отримати документи про освіту лише після завершення ЗНО. Наразі Міністерством освіти і науки не визначено точних термінів складання тестів, але попередньо є інформація про те, що тестування мало б відбуватися з 25 червня по 17 липня.

Нагадаємо, учням, які проживають у іншій області від тієї, де вони проходять навчання, а також ті, які знаходяться на відстані більше ніж 150 кілометрів від місця здачі ЗНО можуть змінити місце тестування.

Фото на головній ілюстративне з відкритих джерел

Джерело інформації: пресслужба Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #навчальний_рік #школи #ЗНО #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,98
EUR
42,88
43,00
PLN
9,84
9,89
Оголошення
live comments feed...