• Головна
  • У центрі Львова зіткнулися одразу 6 автівок, - ФОТО
18:19, 2 травня 2020 р.
Надійне джерело

У центрі Львова зіткнулися одразу 6 автівок, - ФОТО

У центрі Львова зіткнулися одразу 6 автівок, - ФОТО

Сьогодні, 2 травня, близько 15:00 на проспекті Чорновола у Львові сталася ДТП. Зіткнулися одразу шість різних автомобілів. 

Як повідомив речник Патрульної поліції Львівщини Володимир Півоваров у коментарі журналістці 032.ua, 24-річний водій автомобіля Nissan не вибрав безпечної швидкості та зіткнувся з автівкою Nissan X-Trail, якою керував 21 річний водій. 

Опісля зіткнення водій авто Nissan X-Trail за інерцією зіткнувся з 64-річним кермачем автівки Ford. Це у свою чергу за інерцією зіткнувся з автобусом маркиVolvo, яким керував 51-річний чоловік. Автобус рухався в правій смузі для громадського транспорту. 

Надалі через інерцію попередніх автівок удари на своїх авто отримали 37-річний кермачAudi A6 та 20-річний водій Volvo C30.

На водія Nissan, який спричинив ДТП патрульні склали протокол за ст. 124 УПА. Горе-кермачу загрожує штраф і компенсація усім водіям, чиї автівки постраждали. 

Нагадаємо, що напередодні На Львівщині водій "Жигулів" заїхав у припарковану вантажівку. Серед постраждалих була і дитина.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #Львів #центр #шість автівок #поліція #пр. Чорновола
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,92
EUR
43,22
43,30
PLN
10,05
10,10
Оголошення
live comments feed...