• Головна
  • На в'їздах у Львівську область запрацювали карантинні контрольно-пропускні пункти
11:21, 9 квітня 2020 р.
Надійне джерело

На в'їздах у Львівську область запрацювали карантинні контрольно-пропускні пункти

9 квітня на Львівщині облаштували 5 контрольно-пропускних пункти у Бродівському, Стрийському, Золочівському та Турківському районах. Інші дооблаштовують і вони запрацюють найближчим часом.

Як повідомили у патрульній поліції, такі пункти з можливими обмеженнями руху транспорту передбачено вимогами протоколу обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій для профілактики поширення COVID-19.

Уже облаштували 13 карантинних постів на в'їзді у Львівську область з Волинської, Рівненської, Тернопільської, Івано-Франківської та Закарпатської областей на автодорогах: М-06 (Київ-Чоп) – 2 блок-пости, Р-39 (Броди-Тернопіль), М-09 (Львів-Тернопіль), Н-10 (Стрий-Чернівці), Н-13 (Львів-Самбір-Ужгород), Т-1806 (Перемишляни-Рівне), Т-1417 (Куровичі-Перемишляни-Рогатин), Н-09 (Львів-Бібрка-Рогатин), Т-1409 (Стрий-Журавно), М-12 (Стрий-Знам'янка), Р-15 (Ковель-Жовква), Н-17 (Львів-Радехів-Луцьк). Мають розгорнути ще 6 мобільних постів, які діятимуть у разі необхідності.

На контрольно-пропускних пунктах працюють співробітники поліції, медики, рятувальники, військовослужбовці Національної Гвардії України та представники місцевої влади. Там є освітлення, засоби обігріву, ліжка та польові кухні. Поліцейські на блокпостах пояснюватимуть людям, котрі прибувають на територію області, карантинні вимоги та обмеження, встановлені органами місцевого самоврядування, яких необхідно дотримуватись. Медики перевірятимуть водіїв та пасажирів на наявність ознак респіраторних захворювань, робитимуть температурний скрінінг і далі прийматимуть рішення згідно протоколу.

Читайте також: У Львівській області троє людей померло від коронавірусу: що про них відомо

Джерело: патрульна поліція

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #карантин #коронавірус #Львівщина #підозра #хворі на COVID-19
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,17
EUR
42,97
43,10
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...