• Головна
  • Троє львівських медиків полетіли до Італії для боротьби з пандемією
15:01, 4 квітня 2020 р.
Надійне джерело

Троє львівських медиків полетіли до Італії для боротьби з пандемією

У п'ятницю, 3 квітня, президент України Володимир Зеленський підписав указ про допомогу Італії в боротьбі з пандемією коронавірусу, у зв'язку з цим троє львівських медиків добровільно полетіли для перейняття досвіду у лікуванні пацієнтів. 

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА. До Італії відправилися двоє лікарів-анастезіологів Західноукраїнського спеціалізованого дитячого центру та один медик з Львівської обласної клінічної лікарні у складі делегації МОЗ України. 

Зазначимо, прийнятий указ про допомогу Італії в боротьбі з пандемією коронавірусу передбачає, що  українські медики вирушать до Італії  для допомоги в боротьбі з пандемією COVID-19 та обміну досвідом.

Частина лікарів буде визначена Міністерством охорони здоров’я України, інші – Міністерством внутрішніх справ, при цьому Україна забезпечить оплату та захист лікарям, а італійська сторона – проживання та харчування.

Нагадаємо, кореспондентка 032.ua публікувала інформацію про кількість хворих на коронавірус у Львовівській області станом на 4 квітня. 

Джерело інформації: пресслужба Львівської ЛОДА

Фото на головній ілюстративне: інформагенство Reuters

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ЛьвіВ #032.ua. медики #коронавірус #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,84
EUR
42,82
42,88
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...