• Головна
  • Від 6 квітня вулицю Хуторівка перекриють для проїзду транспорту, - СХЕМА
11:10, 3 квітня 2020 р.
Надійне джерело

Від 6 квітня вулицю Хуторівка перекриють для проїзду транспорту, - СХЕМА

ВІд понеділка, 6 квітня, проїзд по вул. Хуторівка буде обмежено через капітальний ремонт. Двосторонній рух буде організовано на смузі руху з Сихова (пр. Червоної Калини) до вул. Стрийської, а смуга від вул. Стрийської до Сихова буде перекрита.

Як розповіли в пресслужбі Львівської міської ради, відповідно до наказу департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, обмеження проїзду на вул. Хуторівка, на ділянці від вул. Стрийської до пр. Червоної Калини, триватиме до 31 липня 2020 р.

Ремонтні роботи на цьому клаптику догори проводить ТзОВ «Онур» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Проїзд по вулиці відбуватиметься відповідно до затвердженої схеми організації дорожнього руху.

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», на вул. Хуторівка проводиться влаштування каналізації: діаметром 400 мм (97 м) — 100% та діаметром 500 мм (156 м) — 98%, проводиться влаштування водопроводу діаметром 560 мм — 587 м, а також вже змонтовано 8 каналізаційних колодязів і 6 водяних колодязів.

Загалом, під час капітального ремонту на вул. Хуторівка буде проведено заміну всіх комунікаційних мереж, облаштування дощової каналізації, влаштування контактної мережі тролейбусу, велосмуги, світлофорних об’єктів, зупинки громадського транспорту, заміну опор вуличного освітлення і влаштування благоустрою.

Також на вул. Хуторівка планують облаштувати: велодоріжку; хідники; оновлять дорожнє покриття; запустять рух нового тролейбусного маршруту «вул. Наукова — пр. Червоної Калини».

Схема об'їзду вулиці Хуторівки. Фото - ЛМР

Схема об'їзду вулиці Хуторівки. Фото - ЛМР

Читайте також: Яким підприємствам у Львові дозволили працювати під час карантину: перелік.

Джерело інформації: пресслужба Львівської міської ради

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Вулиця Хуторівка #Львів #рух транспорту #перекрито
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,13
39,22
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...