• Головна
  • Мешканці Львівщини з підозрою на коронавірус можуть скористатися платформою STOP COVID-19
22:08, 26 березня 2020 р.
Надійне джерело

Мешканці Львівщини з підозрою на коронавірус можуть скористатися платформою STOP COVID-19

26 березня у Львівській області запрацювала інтернет-платформа STOP COVID-19 і однойменні чатботи у телеграмі та вайбері. Таким чином мешканці Львівщини можуть дізнатися, куди звертатися, у випадку підозри на коронавірус. 

Як повідомили у пресслужбі Львівської ОДА, на сайті можна дізнатися координати медичних установ із зазначенням номерів телефонів лікарів Львівщини, є карта з контактами лікарень області. Очікується, що мешканці області не викликатимуть "швидку", а ознайомляться з симптомами хвороби на сайті та сконтактуються із сімейним лікарем, який і розповість подальший план дій.

Розробила сайт львівська ІТ-компанія SoftServe на благодійній основі. Веб-додаток із базою даних лікарів і медичних установ, а також канали у вайбері й телеграмі розробили за 5 днів. У планах - запустити ще одного "бота" у WhatsApp.

Слід додати, що на новому ресурсі можна знайти номер "гарячої лінії" протидії коронавірусу на Львівщині: 112, 15-80, 103; перейти на чатботів у відповідних соцмережах, прочитати інформацію про симптоми коронавірусу, групи ризику, поширення захворювання та захисні заходи. 
Зважаючи на існування різного роду фейків, розробники сайту перелічують надійні офіційні джерела інформації, а також пропонують до уваги мешканців області актуальні новини протидії коронавірусу на Львівщині.

Читайте також: Коронавiрус в Українi: хронiки карантину/надзвичайної ситуації у Львові та області

Джерело: ЛОДА

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...