• Головна
  • У Львові медикам лише чотирьох лікарень передбачили безкоштовний проїзд: подробиці
18:10, 25 березня 2020 р.
Надійне джерело

У Львові медикам лише чотирьох лікарень передбачили безкоштовний проїзд: подробиці

На сайті Львівської міської ради 24 березня оприлюднили інформацію, що львівських медиків під час карантину будуть безкоштовно відвозити 4 сервіси таксі. Також лікарі будуть мати спеціалізовану перепустку від Львівської міської ради, яка надаватиме право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті. Кореспондентка 032.ua вирішила дізнатися як насправді місто допомагає з транспортом усім медичним працівникам.

25 березня у редакцію 032.ua звернулася лікарка однієї з медичних установ, що розташовані у Львові та розповіла, що насправді ніяких пільг для медиків не вжито в період надзвичайної ситуації. 

"Доїзду на таксі немає, оператор Uklon неначе десь в іншому світі працює,  Bolt все ще тільки розробляє програму, а Uber просто збирає дані нещасних медиків, які всіма силами намагаються доїхати до роботи. Водій автобуса №46, яким я доїхала зранку на роботу, скасував пільги, а про якісь перепустки для медиків навіть і не чув. До речі, водій їхав без маски", - додала жінка.

У коментарі журналістці 032.ua у пресслужбі Львівської міськради розповіли, що наразі безкоштовними послугами операторів таксі користуються лікарі лише чотирьох медичних установ. Це - медпрацівники Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні, Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова, Комунальної міської дитячої лікарні, "Гарячої лінії" та госпіталю у Винниках. Медикам інших львівських лікарень не передбачений безкоштовний проїзд у таксі та громадському транспорті.

Зазначимо, що жінка, яка звернулася у редакцію, не є працівницею згаданих вище медичних установ. Нижче пропонуємо читачам взяти участь в опитуванні та відповісти, чи повинні усі без винятку медпрацівники на період карантину користуватися пільговим проїздом. Свої думки можете висловлювати також у коментарях до матеріалу.

Нагадаємо, що у Львові водій маршрутки начебто вигнав з транспорту дівчину-медика.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Голос міста
Так, працівники усіх медустанов потребують доїзду до роботи!
79,7%
Безкоштовний проїзд - лише тим, хто працює з хворими на COVID-19
18,7%
Ні, нехай платять за проїзд!
1,6%
#медики #лікарі #безкоштовний проїзд #громадський транспорт #ЛМР
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...