• Головна
  • У Львівській міськ раді буде менше працівників
15:27, 8 лютого 2013 р.

У Львівській міськ раді буде менше працівників

Депутати Львова затвердили загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів у кількості 1200 осіб. За цю ухвалу вчора, 7 лютого, під час пленарного засідання сесії Львівської міськради проголосували 67 депутатів.

Нагадаємо, що загальна чисельність чиновників ради затверджувалася в процесі прийняття нової структури виконавчих органів ради.

Позаяк внесення структури на розгляд депутатів – прерогатива міського голови, то саме Андрій Садовий вчора запропонував скоротити нинішню кількість чиновників на 75 осіб, відповідно затвердивши загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів у кількості 1250 осіб.

Проте депутати не погодилися ані зі структурою, яку запропонував мер, ані з кількістю чиновників за пропозицією Садового. Тому вчора вони прийняли ухвалу, якою затвердили загальну чисельність апарату ради та її виконавчих органів у кількості 1200 осіб, тобто на 50 осіб менше, ніж пропонував мер (і відповідно на 125 осіб менше, ніж є у раді зараз).

Нагадаємо, вчора депутати затвердили нову структуру виконавчих органів міськради, яка суттєво відрізняється від пропозицій міського голови. Зокрема, депутати ліквідували в раді усі департаменти.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,76
EUR
42,70
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...