• Головна
  • Що одягнути жінкам на 8 березня: поради від львівських стилістів
21:07, 7 березня 2020 р.
Надійне джерело

Що одягнути жінкам на 8 березня: поради від львівських стилістів

Для тих львів’янок, які хочуть здивувати свого коханого, друзів та самих себе модним “луком” у вихідний день, але не знають, що одягнути. Пропонуємо добірку порад від львівських стилісток Олени Зубчик і дизайнерки Соломії Небожук, які зібрала журналістка 032.ua, про те, у якому образі відсвяткувати 8 березня.

Образ з брючним костюмом

Саме брючний костюм на піку моди вже упродовж 5 років. Більше того, він став постійним елементом жіночого гардеробу та повноцінно увійшов до базових образів. Трендовим силуетом костюму в 2020 році є напівприталений жакет та оверсайз брюки. Такий “лук” є проєкцією у 1970-ті роки.

“Я рекомендую одягнути брючний костюм разом з напівприталеною однотонною блузою або топом, щоб компенсувати надмірний оверсайз в образі. Сумку варто взяти м’яку, в стилі бренду “bottega veneta”. Зараз погода дозволяє взути лофери, тому я б рекомендувала їх”, - коментує дизайнерка Соломія Небожук.

Образ з джинсовою спідницею

Денім зараз повсюди. Ви не знайдете жодного показу відомого дизайнера, який у своїй весняній колекції 2020 року оминув цей тренд. Денім в моді будь-якого кольору та фасону, але на вершині залишається довжина міді та висока талія.

Власниця s.i.n бренду Соломія Небожук рекомендує вам обрати між джинсовою спідницею на запах або з підтяжками: “Такий вид спідниці вже сам по собі є урочистим. До нього я б підібрала яскраву блузку з воланами, яка зараз є основним модним трендом. Сумку краще підібрати структуровану та навіть трішки в стилі мілітарі, що виведе образ з надмірної романтичності. Що взути? Напевно, трендові кросівки або ботинки - труби.”

Образ - трансформер з шовковою сукнею

Шовкові сукні в стилі нічних сорочок не покидають своє місце в таблиці трендів ще з 2018 року. Чому? Бо їх можна чудово комбінувати з багатьма елементами у вашому гардеробі. Їх легко поєднати і з об’ємними светрами, з блузами, гольфами чи з оверсайз жакетами, в будь якому випадку, комбінація буде вдалою.

За рекомендацією дизайнерки Соломії Небожук, якщо ви працюєте в це свято, але на вечір матимете грандіозні плани, то цей образ трансформер саме для вас. Головним елементом луку буде slip-dress, яку вдень можна одягнути з в’язаним великим светром та масивними ботинками, а потім перетворити в елегантний вечірній наряд. Для цього можна змінити светр на піджак, а ботинки на підбори.

Святковий образ з джинсами

Трендом 2020 року є джинси-банани або джинси-кльош, проте для цього образу вам знадобляться ті самі приталені джинси ще з 2018 року.

“Чудовим образом на 8 березня буде поєднання приталених джинсів з оверсайз білою сорочкою та ботинками-трубами. Можна одягнути головний убір - кепі та доповнити “лук” структурованою сумкою і масивним шкіряним поясом. Такий образ чудово підійде для прогулянок містом або ж в ресторан”, - додає дизайнерка.

Сукні до 8 березня

“З роками я зрозумів, що найголовніше в жіночій сукні – це жінка, яка його носить”, – сказав якось Ів Сен Лоран. Сукня - це чудовий елемент жіночого гардеробу, який вдало підкреслить всі ваші переваги. Тому стилістка-іміджмейкер Олена Зубчик підібрала 5 видів суконь, які не залишать нікого байдужим.

1. Сукня з рукавами-ліхтариками

Неважливо якого кольору, тут основний акцент на химерні і одночасно вишукані рукава. В такій сукні ви завжди будете на висоті.

2. Сукня з рюшами

Це приголомшливий тренд, у якому головне правило – чим більше рюш, тим краще. Багатошарові сукні-максі можуть бути з фатину або оздоблені пір‘ям. Це вдале вбрання для такого дня адже воно дихає святом та оригінальністю.

3. Шкіряне плаття

Довжина міді в мінімалістичному стилі без зайвих деталей, для тих жінок які люблять лаконічність.

4. Сукня в білизняному стилі

“З легкого атласу або шовку, прикрашену мінімалістичним мереживом, раджу поєднати із жакетом оверсайз, як із чоловічого плеча. Маскуліні лінії у поєднанні з такою сукнею зроблять ваш образ цікавим і грайливим”, - зауважила дизайнерка Олена Зубчик.

5. Сукня у квітковий принт

Цей принт завойовує увагу модниць з усього світу вже не один сезон поспіль. Адже саме квіти додають весняному образу грайливості, романтичності. Жінка у легкій квітковій сукні завжди привертає до себе увагу.

Читайте також: Куди піти у Львові на 8 березня, щоб здивувати кохану, - АФІША

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тренди #мода #стиль #сукні #наряди #стилістка #дизайнерка #8 Березня
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,98
40,04
EUR
43,15
43,25
PLN
10,01
10,05
Оголошення
live comments feed...