• Головна
  • "Муніципальна варта" познущалася з невідомого чоловіка в центрі Львова й пшикнула йому в лице з перцевого балончика, - ВІДЕО
15:06, 24 лютого 2020 р.
Надійне джерело

"Муніципальна варта" познущалася з невідомого чоловіка в центрі Львова й пшикнула йому в лице з перцевого балончика, - ВІДЕО

23 лютого в центрі Львова відбулась сутичка між працівниками "Муніципальної варти" міста та невідомим громадянином. Доки один з "муніципалів" явно перевищував свої повноваження, застосувавши фізичну силу та використавши газовий балончик, двоє його колег просто спостерігали збоку.

Відео 23 лютого виклали у Facebook-групі "ОбщественныйНадзор". На відео зафіксовано, як працівники "Муніципальної варти" знущаються з невідомого громадянина біля костелу Бернардинів: один з них вдарив чоловіка, а потім дістав перцевий балончик та пирснув ним у лице невідомому. Двоє його колег спостерігали за цим збоку.

В оригінальному дописі зазначили, що це поліцейські, однак речниця Патрульної поліції Львова офіційно спростувала цю інформацію в коментарі 032.ua, а в Львівській міській раді підтвердили, що це справді представники "Муніципальної варти" і конфлікт відбувся. Також у групі "ОбщественныйНадзор" 24 лютого з'явився новий допис, в якому адміністратор групи виклав свою переписку з речницею Патрульної поліції.

В Львівській міській раді натомість спробували пояснити цей інцидент. Там зазначили, що невідомий громадянин на відео систематично порушує громадський спокій, чіпляється до людей та кричить. У цьому ж випадку громадянин зачіпав туристів, які покликали на допомогу "муніципалів".

Коли його виводили із центральної частини міста, він почав нападати на наш патруль охорони громадського порядку. Тому на місці з’явився начальник відділу, який і потрапив із ним у сутичку,  розповів директор ЛКП "Муніципальна варта" Павло Пец.

Однак всього цього на відео немає, а застосування подібних заходів щодо будь-якої особи, що б вона не чинила, протизаконне  це нанесення тілесних ушкоджень і, у випадку з представниками "Муніципальної варти", можна кваліфікувати як перевищення своїх службових обов'язків.

Також він розповів, що саме цього чоловіка інші працівники "Муніципальної варти" раніше врятували від обмороження. Однак запевнив, що з особовим складом "буде проведено роботу" і за необхідності відкриють службове розслідування.

Нагадаємо, що у Львові невідомий власник квартири на першому поверсі спробував "зробити" двері з одного з вікон, але щось у нього не вийшло.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032.ua #Львів #новини #"Муніципальна варта"
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...