• Головна
  • У Львові запрацює сервіс #єМалятко: що потрібно знати
19:19, 22 лютого 2020 р.
Надійне джерело

У Львові запрацює сервіс #єМалятко: що потрібно знати

У вівторок, 25 лютого, на базі міського клінічного пологового будинку №1 у Львові, що на вулиці Мечникова, 8, презентують запуск послуги #єМалятко. Цей сервіс є першим в Україні, що об’єднує 10 послуг, пов’язаних із народженням дитини, в одну.

Як повідомили у пресслужбі Львівської міьскради, наразі #єМалятко буде доступна лише в пілотному режимі й об’єднуватиме 8 послуг, скористатися якими можна буде у пологовому будинку на Мечникова, Львівському обласному клінічному перинатальному центрі та 3-тій міській клінічній лікарні Львова.

Сервіс має заощадити час молодих батьків, адже з його допомогою кількість можливих візитів до органів влади знизиться з 11 до 0, а кількість документів, які вимагають — із 37 до 1. Крім Львова, послуга #єМалятко доступна у Харкові, Луцьку, Кривому Розі, Вінниці та Києві. Планується запуск сервісу також у Дніпрі, Одесі, Запоріжжі, Рівному та Маріуполі.

Раніше повідомлялося, що за допомогою цієї програми також можна оформити послугу допомоги багатодітним батькам у розмірі 41 280 гривень. Допомогу при народженні дитини може отримати один із батьків, опікун (усиновлювач), який постійно проживає разом із дитиною. Виплата здійснюється одноразово у розмірі 10 320 гривень, решта суми виплачується протягом 36 місяців рівними частинами (по 860 гривень щомісяця).

Нагадаємо, в Україні нещодавно запустили додаток "Дія", у якому можна користуватися цифровим посвідченням водія.

Джерело: Львівська міська рада

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...