• Головна
  • На Яловці збудують двоповерховий будинок на 4 квартири, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ
10:19, 22 лютого 2020 р.
Надійне джерело

На Яловці збудують двоповерховий будинок на 4 квартири, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

21 лютого на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради затвердили містобудівні умови й обмеження для проєктування об’єкта будівництва на вулиці Яловець, 31. Будувати двоповерховий будинок на 4 квартири планує ОСББ “Ялівець 31”.

Згідно з документацією, новобудова буде розташована у Личаківському районі міста, на земельній ділянці площею 0,1585 га з функціональним призначенням зона Ж-1 – зона садибної житлової забудови, передає 032.ua.

Висота споруди буде не вище 13,5 метрів, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 20%. Максимально допустима щільність населення в межах житлової забудови відповідної житлової одиниці (кварталу, мікрорайону) – 460 люд./га.

Об’єднання співвласників багатоквартирного житлового будинку “Ялівець 31“ ще має отримати технічні умови та дозволи у відповідальних органах та замовити проєкт будівництва у спеціалізованій організації.

Ось як виглядатиме новобудова:

Візуалізація та існуючий стан території, фото з ЛМРВізуалізація та існуючий стан території, фото з ЛМРВізуалізація та існуючий стан території, фото з ЛМРВізуалізація та існуючий стан території, фото з ЛМРВізуалізація та існуючий стан території, фото з ЛМРВізуалізація та існуючий стан території, фото з ЛМРВізуалізація та існуючий стан території, фото з ЛМР

Нагадаємо, раніше керівника фірми, яка знищила мозаїку на "Океані", оштрафували майже на мільйон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #забудова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,14
39,20
EUR
42,65
42,75
PLN
9,89
9,94
Оголошення
live comments feed...