• Головна
  • Львівський священник звернувся до облради щодо передачі власникам стрип-клубів частини Палацу мистецтв у оренду
12:06, 13 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Львівський священник звернувся до облради щодо передачі власникам стрип-клубів частини Палацу мистецтв у оренду

12 лютого отець Юрій Бойко звернувся до Львівської облради щодо стрип-клубу у Палаці мистецтв. Духівник записав відеозвернення до представників місцевої влади з попереджувальною метою.

Як говорить сам священник на відео, він прочитав у одному з львівських ЗМІ інформацію про те, що частину Львівського палацу мистецтв передають в оренду кільком власникам стрип-клубів у місті. Це обурило о. Юрія Бойка, тож він вирішив діяти на випередження та донести цю інформацію до відома громадськості та влади.

"Мене, як богослова, сумління спонукає звернутися до Львівської обласної ради через її голову Олександра Ганущина з проханням, якщо ця інформація відповідає дійсності, зробити всі можливі кроки, щоби недопустити створення наступного аморального центру на базі Львівського палацу мистецтв. Львів є культурною, духовною, патріотичною столицею України, нам слід про це пам'ятати і цю ідею формувати. Надіюся, що в нашій області є багато мудрих людей, які не будуть мовчати на такі речі", - сказав Юрій Бойко.

Зазначимо, що йдеться про матеріал видання Zaxid.net, де розповідається про рішення конкурсної комісії Львівської облради віддати частину території палацу мистецтв (420 кв. м) ТзОВ "Львівські події", яку менше трьох місяців тому створили Зіновій Заранський і Павло Шерстюк. Підприємці володіють у Львові нічними клубами Malevich, Rafinad People та стрип-клубом White Rabbit. У фахівців є низка запитань щодо процедури проведення конкурсу та обрання переможця і підписання договору, згідно з яким на цій території заплановане проведення різного роду подій. Керівник комунальної установи тим часом встиг запевнити, що ресторану чи кафе там не буде.

Нагадаємо, раніше отець Юрій Бойко виступив проти діяльності стрип-клубу на площі Ринок, навпроти будівлі Львівської міськради.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...