• Головна
  • У Львові в декілька разів збільшилася вартість квадратного метра комунального майна, як щодо оренди, так і щодо приватизації
10:43, 31 січня 2013 р.

У Львові в декілька разів збільшилася вартість квадратного метра комунального майна, як щодо оренди, так і щодо приватизації

У Львові в останній роки в декілька разів зросла вартість квадратного метра комунального майна, як його оренди, так і продажу. Про це під час прес-конференції повідомила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.

«Дуже важливо зазначити те, що у нас в декілька разів, якщо дивитися в динаміці, збільшилася вартість квадратного метра комунального майна, як щодо оренди, так і щодо приватизації. І політика управління комунальної власності міста в 2012 році і в наступні періоди полягає саме в тому, щоб здійснювати продаж комунального майна і оренду, виключно на засадах конкурсу і на проведенні аукціонів.

До прикладу, в 2012 році було проведено 12 результативних аукціонів. Але найбільш показовий приклад – це продаж об’єкту по вул. Дорошенка, де ціна зросла практично до 24 тис. грн. за 1 кв. м, тобто від 5 тис. грн. до 24 тис. грн. Об’єктів таких є багато, в 2013 році також уже був проведений аукціон і продано було 2 об’єкта. Тому управління буде скеровувати всі свої зусилля саме на такий вид діяльності – на відкритість, на конкурс, на аукціон для того, щоб забезпечити надходження до міського бюджету», - повідомила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,08
EUR
42,99
43,06
PLN
9,87
9,91
Оголошення
live comments feed...