Новини компаній
10:00, 7 лютого 2020 р.

Як вибрати правильне взуття?

Новини компаній
Як вибрати правильне взуття?

Купуючи взуття слід враховувати не тільки модні тенденції. Занадто вузьке взуття може викликати порушення кровообігу, врослі нігті або викривлення пальців. Ми часто купуємо взуття, орієнтуючись тільки на його зовнішній вигляд. Для нас важливо, наскільки привабливим і модним виглядає взуття. Тим не менш, ми повинні підходити до вибору взуття з особливою ретельністю, так як наше здоров'я залежить від того, яке взуття ми носимо.

За статистичними даними, приблизно дві третини людей стикаються з болем в ногах у якийсь момент їхнього життя. На ноги припадає велике навантаження протягом дня.

Неякісне або просто невідповідне взуття може викликати неприємні проблеми, такі як мозолі. Крім того, можливі набагато більш серйозні проблеми - захворювання вен, суглобів, м'язів і навіть хребта.

Дуже важливо вибрати правильний розмір. Взуття має досить полотно сидіти на нозі, але не стискати. Занадто вільне взуття, яке погано сидить на ногах може призвести до підвищеної напруги м'язів ніг.

Варто вибирати туфлі, які мають гнучку і досить м'яку устілку. У якісного взуття устілка легко згинається якщо зігнути взуття, але при цьому верхня частина взуття не деформується занадто сильно. Кращим вибором для повсякденного носіння є взуття з невеликим широким каблуком.

Ряд взуттєвих брендів приділяють особливу увагу комфорту. Хочеться звернути увагу на німецький бренд Rieker, який спеціалізується на виробництві взуття з антистрес колодкою, полегшеною конструкцією і збільшеним внутрішнім простором. У нашому інтернет магазині можна ознайомитися з продукцією Рікер за посиланням https://topbrandshop.com.ua/rieker. Виділяється німецький виробник жіночого взуття Gabor , який пропонує взуття зі збільшеною повнотою, анатомічної устілкою.

Матеріал взуття також відіграє величезну роль. Взуття з натурального матеріалу дозволить шкірі ваших ніг дихати в будь-який час року. Рекомендуємо взуття з натуральної шкіри, нубука та замші.

Різне взуття підходить для різних видів діяльності. Важливо вибирати взуття яке буде вписуватися в Ваш образ і ритм життя. Наш інтернет магазин https://topbrandshop.com.ua пропонує широкий асортимент німецького брендового взуття, що відрізняється підвищеним комфортом і стильним дизайном.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...