• Головна
  • На Львівщину приїде президент Зеленський та міністерка Новосад, - ДОПОВНЕНО
Доповнено
10:12, 6 лютого 2020 р.
Надійне джерело

На Львівщину приїде президент Зеленський та міністерка Новосад, - ДОПОВНЕНО

Доповнено

6 лютого у другій половині дня у Львівську область з робочим візитом приїде президент України Володимир Зеленський.

Як повідомили кореспонденту 032.ua у Львівській ОДА, Глава держави має намір у Червонограді представити нового очільника Львівщини, якого призначать замість звільненого наприкінці року Маркіяна Мальського.

Зеленський, фото Офісу президента

Офіційної інформації щодо чергового кадрового призначення наразі немає, але за непідтвердженими даними, новим головою Львівської облдержадміністрації може стати підприємець Максим Козицький. Власник компанії “Еко-Оптіма” подав декларацію на посаду голови ЛОДА майже одразу після публічного звільнення президентом Мальського.

Доповнено: за даними Офісу президента, станом на 14 годину Володимир Зеленський прибув на Львівщину, де таки представить голову Львівської ОДА і ає намір відвідати шахту "Межирічанська" ДП "Львіввугілля" у Червонограді.

Окрім Володимира Зеленського, до Львова прибуде з робочим візитом міністерка освіти й науки України Ганна Новосад, яка зустрінеться з освітянами нашого міста, а також Стрия та Дрогобича. В обідню пору міністерка завітає до нового освітнього простору в ліцей імені Пулюя, а потім зустрінеться з представниками закладів освіти педагогічного профілю.

Нагадаємо, востаннє Володимир Зеленський приїжджав на Львівщину у серпні минулого року. Тоді Головнокомандувач взяв участь у  нараді щодо розвитку медичного туризму в Україні, яка тривала у Трускавці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Зеленський #Новосад
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...