• Головна
  • У Львові ліквідовано 3 підвальні котельні, які були на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго»
17:19, 29 січня 2013 р.

У Львові ліквідовано 3 підвальні котельні, які були на балансі ЛМКП «Львівтеплоенерго»

Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», торік вдалося ліквідувати 3 підвальні котельні, які були на балансі підприємства: котельні на вул. Дорошенка,10/12, Пекарська,1 та Вербицького,5.

«Підвальна котельня, зазвичай, обслуговує 1 будинок. Для того, щоб її ліквідувати потрібно або переключити споживачів до іншого джерела опалення (прокласти нову мережу до іншої котельні), або встановити індивідуальне поквартирне опалення мешканцям будинку. Зважаючи на брак коштів, ліквідація підвальних котелень відбувається поступово. За останні 6 років вдалося ліквідувати більше 20 підвальних котелень, які були на балансі «Львівтеплоенерго». А це безпека для мешканців та надійна і якісна подача теплоносія», - розповідають у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Зараз на балансі підприємства знаходиться 35 підвальних котелень. Під час ремонтної кампанії з підготовки до опалювального сезону 2012-2013 р. на цих котельнях було проведено усі необхідні роботи для надійної роботи взимку та отримано дозволи на їх експлуатацію.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...