• Головна
  • У Львові презентують автобіографічну казку про інклюзію
19:21, 4 лютого 2020 р.
Надійне джерело

У Львові презентують автобіографічну казку про інклюзію

8 лютого о 15:00 до Львівської обласної бібліотеки для юнацтва імені Романа Іваничука, що на площі Ринок, 9 завітає чернівецька письменниця і журналістка Оксана Драчковська. Авторка розпочала тур по Україні з презентацією своєї нової книги "Зайчик-нестрибайчик та його смілива мама".

Як розповіли 032.ua представники біліотеки Іваничука, книга Оксани Драчковської вийшла друком у дитячому арт-видавництві "Чорні вівці". У рамках зустрічі передбачаєть дискусія з авторкою та її сином на тему інклюзії.

Обкладинка книги

Обкладинка книги

Крім Львова, заходи відбудуться в Івано-Франківську, Коломиї та Луцьку. Запрошують дітей віком 5 - 10 років з батьками, адже їм може бути цікаво почути автобіографічну історію письменниці з Чернівців про себе та сина Назарка, який із народження є дитиною з інвалідністю і не може ходити. Мама Оксана щодня веде боротьбу за краще майбутнє для всіх особливих людей.

Казка розповідає діткам, що не всі люди однакові, що не варто здаватися, коли важко, як триматися, коли сил не залишається і як жити в цьому світі, який, здебільшого, призначений для звичайних людей. Історія дуже легка, цікава та кольорова, яка дарує усмішку та надію.

Нагадаємо, раніше в бібліотеці Іваничука презентували інтерактивну виставку, присвячену генію Леонардо да Вінчі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #література #інклюзія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...