• Головна
  • На Львівщини стартував чемпіонат України із зимових видів спорту серед неповносправних спортсменів
15:03, 28 січня 2013 р.

На Львівщини стартував чемпіонат України із зимових видів спорту серед неповносправних спортсменів

26 січня  в селі Яворів, що на Турківщині  на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України урочисто розпочався чемпіонат України із зимових видів спорту серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату та вадами зору.

У змаганнях візяли участь 47 спортсменів з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Миколаївської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Черкаської, Чернігівської областей та міста Києва.

На Турківщину у повному складі прибула національна паралімпійська збірна команда України із зимових видів спорту (29 спортсменів), яка готується до виступу на Чемпіонату світу з лижних гонок та біатлону, що розпочнеться 23 лютого 2013 року  в Швеції. Саме ці змагання розглядаються як основний етап підготовки та формування складу команди. Серед учасників змагань – 6 чемпіонів та призерів зимових Параліміпйських Ігор, 4 Заслужених майстрів спорту, 7 майстрів спорту міжнародного класу, 4 майстрів спорту, в т. ч. найтитулованіші представники параліміпйського зимового спорту України Олена Юрковська та Олександра Кононова.

Головний суддя змагань: суддя національної категорії Іван Семенчук (м. Івано-Франківськ).

Змагання на Турківщині завершаться 3 лютого 2013 року.

 

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,90
EUR
42,75
42,92
PLN
9,82
9,89
Оголошення
live comments feed...