• Головна
  • У Львові до Свята Шоколаду відбудеться фотоконкурс «Львів у шоколаді»
14:40, 24 січня 2013 р.

У Львові до Свята Шоколаду відбудеться фотоконкурс «Львів у шоколаді»

            Сьогодні стартує конкурс фотографій «Львів у шоколаді», який проводиться в рамках VІ Національного Свята Шоколаду. До участі запрошуються професійні фотографи та аматори.

 «Цей конкурс уже раніше успішно проводився на Святі. Отож, прогулюючись Львівським палацом мистецтв, відвідувачі милуватимуться найкращими фототворами митців цієї справи. Оскільки, конкурс присвячений Святу Шоколаду, фото приймаються у двох номінаціях «Львів і шоколад» та «Спогад, навіяний шоколадом». Роботи, які наберуть найбільше глядацьких балів у інтернет-голосуванні на сайті Свята, будуть презентовані на виставці під час Свята. Відвідувачі також зможуть проголосувати за кращі роботи,  помістивши у скриньку бюлетень з іменем автора, твори якого сподобались найбільше. Переможці у відповідних номінаціях отримають звання «Кращий шоколадний фотограф 2013 року», цінні призи та шоколадні скульптури ручної роботи від львівських майстрів», - розповів Андрій Сидор, директор VI Національного Свята Шоколаду.

 

Детальні умови участі, вимоги до робіт та положення фотоконкурсу розміщено на Сайті Свята www.shokolad.lviv.ua. Зауважимо, що роботи для інтернет-голосування слід подати до 8 лютого на скриньку [email protected].

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...