• Головна
  • У Львові на Святі Шоколаду до дня закоханих відкриють «Ярмарок Валентина»
12:59, 23 січня 2013 р.

У Львові на Святі Шоколаду до дня закоханих відкриють «Ярмарок Валентина»

У Львові 14 лютого, до Дня Святого Валентина в рамках VI Національного Свята Шоколаду запрацює і «Ярмарок Валентина» у Львівському палаці мистецтв , що на вул. Коперника, 17.

«У цей день всім закоханим обов’язково хочеться подарувати щось романтичне, прекрасне і вражаюче. Головним атрибутом цього Свята залишається чудовий звичай дарувати шоколадні солодощі. Адже це чудовий спосіб зізнатися у ніжних і солодких почуттях та виразити своє ставлення до коханої людини! Отож, цьогоріч на Святі Шоколаду ми відкриємо шоколадний «Ярмарок Валентина». Це буде особливе місце з найширшим асортиментом тематичних солодощів: шоколадні серця, цукерки ручної роботи, солоденькі амури, квіти з цукерок, романтичні фігурки та багато іншого… Свято з кожним роком набуває нових складових. Зараз ми працюємо над програмою Дня Святого Валентина на Святі Шоколаду. Плануємо організувати «Шоколадне вінчання», флеш-моб поцілунку, FashionWeek вечірку та інші цікаві та романтичні атракції. Незабаром ми про це повідомимо детальніше», - розповів Андрій Сидор, директор VI Національного Свята Шоколаду.

Зауважимо, що в перший день Свята вхід на «Ярмарок Валентина» до 17 год. безкоштовний! У будні дні вартість квитків становитиме 25 грн., вихідні  - 30 грн., попереднє замовлення в мережі квиткових кас «ОТ-ОТ» - 20 грн.

А також протягом Свята Шоколаду відбудуться майстер-класи по виготовленню шоколадних десертів, пройде показ шоколадних суконь ChocoFashion та ІІ Чемпіонат кондитерів-аматорів «Домашній кондитер», створять унікальні скульптури з брил шоколаду, частування величезним святковим тортом, запрацює «Шоколадна пошта» та «Шоколадне місто» з чарівним  поїздом. Окрім того, діятиме «Дитяча шоколадна країна» для наймолодших ласунів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,80
EUR
42,67
42,77
PLN
9,80
9,87
Оголошення
live comments feed...