• Головна
  • Собачка Самер шукає у Львові нову домівку, - ФОТО
19:04, 30 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Собачка Самер шукає у Львові нову домівку, - ФОТО

25 грудня собачка Самер, яка тривалий час перебувала на комунальному підприємстві "Лев", знайшла нову родину на Левандівці. Але вже за кілька днів опинилася на вулиці.

Як повідомила у соцмережах користувачка під ніком Нєжа Снєжа (Nezha Snezha), 27 грудня тварину знайшли активісти на вулиці Тарнавського - брудну, голодну та без ошийника й жетона.

Самер, фото: ЛКП "Лев"Самер, фото: ЛКП "Лев"

"Власники забирати назад не хочуть, будуть писати відмову. Сьогодні (29 грудня - ред.) повернеться на ЛКП, звідки вже майже всі собачки поїхали по домівках. 31 грудня почнеться карантин", - додала львів'янка.

Як розповіли кореспонденту 032.ua представники ЛКП "Лев", Самер уже двічі тікала від нових господарів. Першого разу її вдалось відшукати опікунам тварини самостійно, а за другим разом - ні, про що й повідомили ветеринарів з комунального підприємства.

"На жаль, це собака, якій перші господарі, скоріш за все, дозволяли самовигул і вона завжди намагається втекти. Самер перебуває у нас і ми продовжуємо їй шукати нову сім'ю з вольєрним утриманням", - зазначили на підприємстві.

Зазначимо, що ЛКП "Лев" розташоване у Львові на вулиці Промисловій, 56 і працює щодня з 8:00 до 20:00. Щоб подарувати собачці новорічне свято й люблячу родину, телефонуйте за номером: 068-53-54-545.

Читайте також: Звільнили чи призначили: головні кадрові зміни у Львові й області за 2019 рік

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #ЛКП_Лев #Самер #собака #пес #тварини #прихистіть
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...