• Головна
  • У Львові небайдужий таксист безкоштовно завіз додому заблукалого 86-річного пенсіонера, - ФОТО
12:47, 26 грудня 2019 р.

У Львові небайдужий таксист безкоштовно завіз додому заблукалого 86-річного пенсіонера, - ФОТО

У Львові небайдужий таксист безкоштовно завіз додому заблукалого вночі 86-річного дідуся. Чоловік забув власну адресу, то ж встановити його місце проживання допомогли працівники поліції.

Як повідомила пресслужба патрульної поліції Львівщини, цей випадок трапився вдосвіта 25 грудня. О 5:20 патрульні отримали виклик на вул. Молдавську від таксистаю. Він розповів, що у нього в машині літній чоловік, який не хоче виходити з автомобіля і не може сказати, де живе. 

Коли поліцейські приїхали на місце, таксист розповів, що про цього чоловіка дізнався від перехожих. Вони побачили, що пенсіонер лежить на вулиці і, схоже, давно не був вдома.  Таксист посадив літнього чоловіка у своє авто і вирішив безкоштовно завезти додому, однак той назвав неправильну адресу. 

Таксист не знав, що робити далі і звернувся до поліції. Патрульні 1 батальйону Віталій Кіщак та Тарас Амбріс, які прибули за викликом, розговорили 86-ти річного чоловіка і з’ясували, як його звати. Скориставшись базою даних вони встановили місце проживання дідуся, і те, що він що він у розшуку з вечора 24 грудня я зниклий безвісти.

Патрульні викликали слідчих Франківського відділу поліції і відвезли дідуся додому на вул. Граб’янки, де на нього чекала донька. Жінка висловила патрульним подяку у соцмережах та зателефонувавши на лінію 102. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #патрульні #пенсіонери
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,67
42,73
PLN
9,91
9,95
Оголошення
live comments feed...