• Головна
  • Львів'ян просять допомогти з ремонтом приміщення благодійної організації "Тарілка"
15:37, 24 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Львів'ян просять допомогти з ремонтом приміщення благодійної організації "Тарілка"

У вівторок, 23 грудня, стартував збір коштів для ремонту приміщення благодійної організації, яка роздає їжу безпритульним та потребуючим у Львові. 

Як зазначили на Facebook сторінці благодійної організації, у приміщенні, де розташована "Тарілка" холодно, немає світла, а також головна зала наразі непередбачена для видачі їжі.

За попередніми оцінками фахівців, щоб зробити ремонт у вхідній кімнаті, де відбуватиметься роздача їжі, потрібно близько 30 000 гривень. У цю суму входить: фарбування стін, відновлення комунікацій - світла та тепла, встановлення опалювальних батарей, а також будівельні витрати на роботу майстрів та матеріали.

Щоб долучитися до збору коштів на ремонт вхідної кімнати "Тарілки", де будуть роздавати їжу протребуючим, можна переказавши кошти на банківську карту: 5169 3305 2009 4050 (на ім‘я засновника Ростислава Косюри). Також допомогти можна матеріалами меблями, а також організація потребує майстрів для ремонту. 

Нагадаємо, дана організація отримала в оренду нежитлові приміщення на 10 років. Це нежитлові приміщення підвалу, які розташовані на вулиці Кульпарківській, 158. 

Джерело інформації: Facebook-сторінка Tarilka.org

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #Тарілка #їжа_для_потребуючих #Львівщина #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,97
EUR
42,88
42,97
PLN
9,86
9,90
Оголошення
live comments feed...