• Головна
  • “Закохана пара під дощем”: у скільки обійшовся Дрогобичу фонтан зі скульптурою, - ФОТО
16:53, 23 грудня 2019 р.

“Закохана пара під дощем”: у скільки обійшовся Дрогобичу фонтан зі скульптурою, - ФОТО

У Дрогобичі на Львівщині тривають роботи з влаштування центральної площі. Зокрема там облаштували фонтан, у центрі якого встановили бронзову скульптуру “Закохана пара під дощем”.

Як повідомив журналістці 032.ua начальник комунального підприємства “Управління капітального будівництва” Дрогобицької міської ради Василь Бохонок, вартість фонтану зі скульптурою становить близько 900 тис. грн.

“Сама бронзова скульптура коштувала близько 700 тис., а все разом з механізмом фонтану – близько 900 тис. грн. Зараз триває налаштування та підключення самого фонтану”, – сказав Василь Бохонок.

Додамо, що ініціатором встановлення такого фонтану є міський голова Дрогобича Тарас Кучма. Автором проєкту є фахівець відділу архітектури та містобудування Дрогобицької міськради Петро Сметана.

Нагадаємо, у листопадів Моршині в межах проєкту “Разом за природу”, що реалізується спільно з Всесвітнім фондом природи WWF Україна, встановили кількаметрову скульптуру рисі, яка п’є воду. Таким чином зоозахисники вирішили привернути увагу до того, що цей вид вимирає.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #фонтан #Дрогобич #скульптура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...