• Головна
  • Як виглядає головна ялинка Львова перед початком 2020 року, - ФОТО
19:37, 18 грудня 2019 р.
Надійне джерело

Як виглядає головна ялинка Львова перед початком 2020 року, - ФОТО

Фото: 032.ua

Фото: 032.ua

Увечері 18 грудня у центрі Львова традиційно та урочисто підсвітили головну окрасу міста - ялинку, висотою 17,5 метрів. Продовжуючи ініціативу минулого року, вічнозелену красуню віддали місту цілком безкоштовно та привезли з території колишнього заводу "Кінескоп".

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua, цьогоріч ялинка засяяла напередодні Дня святого Миколая, на радість дітям і дорослим. Тим самим у Львові офіційно розпочались зимові святкування.

Перед тим як присутні побачили ялинку в усій красі, пластуни урочисто передали міському голові Львова Андрію Садовому та усій громаді Вифлеємський вогонь миру, який доставили до нашого міста зі святої для християн землі. Охочі могли взяти свічечки, принести додому частинку Вифлеємського "світла" й поділитися нею з ближніми.

Опісля всі разом розпочали зворотній відлік від 10 до 1 і головна ялинка Львова засяяла. Цього року її не прикрашали іграшками, а лише гірляндами та ілюмінацією. Натомість, навколо центрального новорічного дерева збільшили кількість ярмаркових хатинок та встановили сцену, де до завершення різдвяно-новорічних святкувань відбуватимуться концерти й тематичні заходи. Сьогодні там виступила Соломія Чубай і гурт "Джалапіта", які виконали народні колядки в обробці та авторські пісні.

Як відбувалося дійство можете переглянути на фото нижче або на відео за посиланням:

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав, де у Львові покататись на ковзанах і скільки це коштує.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #ялинка #фото #святкування #Різдво #Новий_Рік #Миколая #урочистості #концерт #головна #центральна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...