• Головна
  • Як виглядає площа Двірцева у Львові перед відкриттям першої відремонтованої частини, - ВІДЕО
13:44, 25 листопада 2019 р.

Як виглядає площа Двірцева у Львові перед відкриттям першої відремонтованої частини, - ВІДЕО

Днями відкриють першу чергу відреконструйованої площі Двірцевої перед головним залізничним вокзалом Львова, а саме праву частину, де розташовані автовокзал “Двірцевий” та розворотне трамвайне кільце.

Судячи з відео, яке 25 листопада на своєму YouTube-каналі опублікував затупник директора департаменту житлово-комунального господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, права частина площі уже фактично готова до відкриття і незабаром туди їздитиме трамвай. На відео зокрема показано, як виглядала площа 9 місяців тому, до закриття на реконструкцію, і що змінилось тепер.

За словами Андрія Білого, незабаром у цій частині будуть ще більші зміни, зокрема демонтують жовтий кіоск та перефарбують автовокзал “Двірцевий”. Однак, коли це станеться, він не уточнив.

“Дуже всіх хвилює цей МАФ жовтий. Можу сказати, що вже є рішення суду про його демонтаж і юридичний департамент Львівської міської ради цим займається. Я не знаю, скільки це займе в часі, але я таки план, щоб його тут не було, — сказав Андрій Білий.— Насправді коли площа міняє свій вигляд, то всі навколо стають більшими естетами. І навіть переконав керівника автостанції, що це має бути не просто якась жовто-червона будівля, яка абсолютно вибивається з контексту, а має бути все-таки продуманий дизайн автостанції”.

Також він повідомив, на якому етапі проєкт реконструкції вулиці Чернівецької, яка веде з Городоцької до пл. Двірцевої.

“Зараз в нас є готовий проєкт. Зараз він на експертизі, як тільки вона буде пройдена, ми зможемо почати тендер. Сподіваюсь, що до березня ми пройдемо всі процедури і вже з березня, з тепла зможемо почати реконструкцію”, —  зазначив він.

Нагадаємо, 032.ua публікував фото щойно посаджених на пл. Двірцевій дерев та перелік усіх дерев, які там мають посадити в межах реконструкції.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#інфраструктура #площа Двірцева #реконструкція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...