• Головна
  • Ексголова ЛОДА розповів про свій новий готельно-оздоровчий комплекс у Моршині
10:51, 20 листопада 2019 р.

Ексголова ЛОДА розповів про свій новий готельно-оздоровчий комплекс у Моршині

Колишній голова Львівської обласної державної адміністрації та відомий бізнесмен Микола Кміть каже, що у його новому готельно-оздоровчому комплексі “Святий Шарбель” у Моршині на Львівщині застосовуватимуть передові світові лікувальні технології та спеціальні дієтичні програми.

Микола Кміть у коментарі для 032.ua розповів про те, чому вирішив зайнятись готельно-рекреаційним бізнесом та як виникла ідея саме такого комплексу.

“Головна місія була вибрати найкращі методики світу і реалізувати це в курорті Моршин, який має великі перспективи в Україні та Європі, - сказав Микола Кміть. - У комплексі будуть передові лікувальні технології, які застосовуються у Європі, та спеціальна дієтична програма, яка буде покращувати стан здоров’я людини і підвищувати знання в сфері харчування. В планах є поступово робити курорт Моршин високого ґатунку”.

За його словами, комплекс “Святий Шарбель” вартістю у понад 10 млн доларів, він відкрив у співфінансуванні зі своїм другом, якого не назвав, вклавши туди частково власні, і частково кредитні гроші.

Готельно-оздоровчий комплекс розрахований не лише на українців, а й на іноземців. А названий він на честь ліванського католицького святого не випадково.

“Ця назва виникла тоді, коли я відвідав одну з найцікавіших країн Західної Азії - Ліван. Мені вдалось пожити деякий час у монастирі, де поховані мощі святого Шарбеля. Як вам відомо, він зцілював людей та робив чудеса. Так як у нас готельно-оздоровчий комплекс, де люди мають зцілюватись як фізично, так і духовно, ця назва мені видалась ідеальною”, - додав бізнесмен.

Нагадаємо, нещодавно у Моршині запрацювала перша черга готельно-оздоровчого комплексу “Святий Шарбель”, у який інвестували понад 10 млн доларів. Загальна площа готельно-оздоровчого комплексу "Святий Шарбель" становить приблизно 10 тис. м². Після запуску другої черги загалом там буде 101 номер. Також там є ресторан, оздоровчий SPA-центр з карпатською, фінською та інфрачервоною саунами, фітобар та п’ять басейнів.

Додамо, комплекс названий на честь ліванського католицького святого  на ім’я Шарбель (справжнє ім'я Юсеф Махлуф), який жив у 1828-1898 рр. та прославився тим, що тяжко працював, обрав відлюдний та аскетичний спосіб життя і дуже багато молився. У 1977 році католицька церква канонізувала святого Шарбеля.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#готелі #бізнес #Моршин
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,63
39,72
EUR
42,60
42,70
PLN
9,88
9,93
Оголошення
live comments feed...