• Головна
  • На площі Липневій змінили організацію руху: чому та які недоліки
20:15, 15 листопада 2019 р.

На площі Липневій змінили організацію руху: чому та які недоліки

Минулого тижня на площі Липневій змінили організацію руху. Натомість, сьогодні, 15 листопада, виявили невідповідності до схеми дорожнього руху.

Підрядник некоректно встановив дорожні знаки та наніс розмітку. Про це розповів у коментарі 032.ua начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів. 

Як зазначив Орест Олеськів, на площі Липневій є дві проїжджі частини. Раніше проїзд був по правій частині, зараз він проводиться по лівій стороні площі. Натомість, через погану якість покриття на цій частині ускладнився рух транспорту. 

Зазначимо, 15 листопада на площі Липневій розпочали організацію з паркування, оператор з паркування встановлював знаки згідно схеми та паспорту, дане питання мають врегулювати. 

Додамо, у Львові триває ремонт вулиці Курмановича, дорожнє покриття якої вважається ледь чи не найгіршим у всьому місті. Як ремонтують вулицю Львова за 71 млн грн можна переглянути ТУТ

Нагадаємо, раніше кореспондент 032.ua поспілкувався з очільником управління транспорту і дізнався, яким чином будуть покращувати транспортну систему в місті. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #площа_Липнева #032.ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,78
39,84
EUR
42,78
42,83
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...