• Головна
  • Чим відрізняються декорації від прикрас
Новини компаній
14:20, 4 листопада 2019 р.

Чим відрізняються декорації від прикрас

Новини компаній
Чим відрізняються декорації від прикрас

Потреба в дизайні приміщень та різноманітних подій стає все більшою з кожним днем.

Публіку потрібно дивувати новими креативними ідеями у будь-яких сферах, починаючи із побутових, таких як декор весіль та оформлення вітрин, до більш специфічних – квест-кімнат та паркової скульптури.

– Мене дуже часто просять "прикрасити" зал або зробити "прикраси" до події, – говорить засновниця Артплатформи "Дивина". – Це змусило мене задуматися про ринок артпослуг та декору в цілому.

Ми зараз переживаємо період переходу від радянських традицій до світових трендів. Але відлуння минулого ще міцно тримається. Тому є велика необхідність прояснити, у чому ж суть та потреба декору і чим відрізняються декорації від прикрас.

Прикраси – це дрібнички. На зразок ялинкових іграшок або букетів для столів. Прикрасити можна рамку для фотографій. Можна прикрасити машину стрічками або гарно оздобити вікно модними шторами. При цьому форма прикрашеного об'єкту не зміниться. Прикрашений повітряними кульками зал лишиться таким, як і був.

Декорації – це великі об'єкти, покликані видозмінити простір. Перетворити звичне приміщення або "оупен спейс" у зовсім інше середовище, в залежності від концепту події або бажаної тематики.

Сучасні матеріали дозволяють будувати конструкції, які легко монтуються у будь якому просторі, та, що важливо, доволі доступні. Наприклад – фотозони, ширми, декоративні стелі, арки, світлові конструкції тощо.

Також паркові скульптури, лавочки - як декоративні, так і інтерактивні.

Подібні трансформації, з досвіду, приваблюють усі вікові категорії відвідувачів. Вони мають шалений успіх і, відповідно, приносять прибуток закладу, але ще досі рідко зустрічаються – більшість запитів залишається на рівні "прикрашання".

Кредо нашої команди - "мінімум засобів - максимум виразності". Ми створюємо інші виміри у знайомих вам просторах, та, що головне, вони завжди унікальні. Тому відвідувачі та гості ніколи не зплутають ці події з іншими та отримають неповторні враження.

Потенціал креативної індустрії України величезний, тож ми маємо всі шанси започаткувати і представити світові свій стиль. Адже яскраві дизайнерські рішення здатні показати, що ми - дійсно розвинута держава з великим майбутнім.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...