• Головна
  • Вихованці львівських дитячих клубів у центрі міста представляють свій вертеп
17:41, 9 січня 2013 р.

Вихованці львівських дитячих клубів у центрі міста представляють свій вертеп

Сьогодні на площі Ринок УДЮМК Сихівського району спільно з Марійською дружиною ЦРПБ представить вертепне дійство «Три перлини для Ісуса». Початок вистави – о 19.30 год. 

«Вертепи нагадують кожному із нас, що Різдвяні свята - це час для прославлення Христа, який приходить у світ в маленькій дитині, щоб спасти кожного з нас. Постановка «Три перлини для Ісуса»  за допомогою засобів народного фольклору відобразить релігійне дійство - народження Христа. Почнеться вистава з колядки «Темная нічка». Вийде шопкар, аби засвітити шопку; завітають пастушки поклонитися Ісусу. Звісно, чорт намагатиметься нашкодити, й погасить вогонь в шопці. Але вертеп прожене поганих дійових осіб, які уособлюють зло. Й пастушок, який матиме посох з каганцем,  запалить свічку в шопці, що символізуватиме перемогу добра над злом. Як Ісус Христос допомагав людям , так люди своїми добрими справами допомагають Ісусу», - розповіла Марія Сороківська, педагог-організатор УДЮМК Сихівського району.

Нагадуємо, сьогодні вертепи із УДЮМКів беруть участь у конкурсі на «Найкращий вертеп 2013 року», який відбувається в рамках Свята Пампуха. Вихованці УДЮМК Шевченківського району виступатимуть о 14.25 год., Личаківського УДЮМК  - о 15.00 год., Франківського УДЮМК – о 17.45 год.,  Сихівського УДЮМК – о 19.30 год. Вертеп УДЮМК Галицького району презентував свою виставу в понеділок, в свято Різдва Христового.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...