• Головна
  • У Львові 12 студентів отруїлись вмістом перцевого балончика
09:49, 23 жовтня 2019 р.

У Львові 12 студентів отруїлись вмістом перцевого балончика

У Львові студенти одного з училищ отруїлися вмістом перцевого балончика, який одна зі студенток розпилила, переплутавши його з флаконом парфумів.

Як повідомила 23 жовтня пресслужба ГУ Нацполіції у Львівській області, напередодні близько 23:00 до Шевченківського відділу поліції надійшло повідомлення від  медиків однієї з львівських лікарень про те, що до них доставили 12 хлопців та дівчат віком 15-17 років. У всіх них діагностували отруєння невідомою токсичноюречовиною.

Усі підлітки є студентами одного з львівських училищ та мешкають у гуртожитку при навчальному закладі. Близько 21:30 одна із студенток зайшла до кімнати іншого студента. Там вона побачила балончик яскравого кольору і вирішила, що це парфуми, та розпилила його вміст. Насправді ж балончик містив газ подразнюючої дії «Перець-4». Як пояснив власник, балончик він придбав кілька днів тому через інтернет.

Чотирьох студентів після надання їм медичної допомоги лікарі відпустили за місцем проживання, інші залишаються у лікарні.

Поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Нагадаємо, 13 жовтня у львівській фабриці їжі отруїлися троє людей. Наступного дня стало відомо, що кількість отруєних у цьому закладі зросла до восьми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#перцевий балончик #отруєння #студенти #гуртожиток
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...